kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 314

Off

Vagyis azt mondod, hogy minden politikai/közéleti eseményt úgy és akkor kell megítélni, ahogy és amikor történik, frissiben, nem utólag helyre rakva, elhelyezve egy történelmi kontextusban. Így tehát a világháborúkat, a Holocaustot, '56-ot, Trianont, stb. Rég olvastam ekkora kapitális baromságot!

On

Ostoba vagy, Tamás. Támadsz és folyton a saját csapdádba esel, nekem már tényleg kellemetlen látni a vergődésed. Én liberális vagyok, a családom is az - a szónak legtisztább, -eredetibb értelmében, és persze konzervatív, amennyire szükséges. Tudod, ahogyan Sziámi mondta: kétoldali vagyok - egészséges. A bennem lévő eredendő liberalizmushoz - értve itt elsősorban az emberi jogok primátusát - sem az szdsz-nek, sem Kókának, sem TWÁ-nak, sem az itteni indexes szerecsenmosdatóknak (pl. geszthi) semmi köze. TWÁ egy pocsék megélhetési médiamunkás, álliberális, bár átlagfeletti stiliszta (habár kissé avítt már ez a közvetlen stílusa, ahogyan ezt pár hónapja UP önkritikusan be is vallotta az index újságírói gyakorlatára vonatkozóan). Noch dazu zsidó is vagyok. Tyű, a hétszázát neki!

Előzmény: HitetlenTamaska (310)