Nem tudom, nekem olyanok jutottak, akikről nem feltételezem. Persze én vagyok a hülye hozzá, faluról nehéz megítélni. itt meg olyanok komcsiznak, akik anno... szóval érted. Ezért sem tartom hitelesnek, ha 50+ évesek komcsiznak előttem, az ilyeneket ki szoktam zavarni a műhelyből. Mondjuk alapból nem tűröm a politikát a munkahelyemen, irritál, zavar munka közben.
Bocs egy kicsit eltérnék a témától. Hol lehet megnézni, hogy 1-1 eseményt az olimpián ki közvetít? Félek, hogy a vízilabdához visszrakják Engyelt vagy Mezeit...:-(
Szerintem pedig Egri Viktor nagyon jól csinálja. Nagyon jól vezeti a sportműsort, és foci EB-én is jól közvetített. Szerintem Egri János telejesen másban volt nagyom jó!
Ha idézel, azt csak pontosan, ha lehet. A Czene felvételt olyan sokszor láttam, hogy kívülről is tudom. De nem így van, ahogy beírtad. Sokkal lelkesebb.
Igen, Egri Viktornak Egri János a papája. Csak sajna feleannyi a tehetsége, mint a kedves szülőnek.
"Egerszegi ebben a pillanatban megnyerte az 5. aranyérmét. Szép volt Kriszti és köszönjük. Már csak néhány méter. És most. Az ideje 2:03....nagy fölény, talán a legnagyobb az úszóversenyek során."
"Czene az egyes pályán. Feljött rá az orosz, de talán még egy érem lehet belőle. Már csak 15 méter, két karcsapás (???). Nagy küzdelem...."
A focival kapcsolatos dolgokat nem tudom, mert őszintén szólva én túl fiatal vagyok ahhoz, hogy hallottam volna focit közvetíteni.
Úszást, kajak-kenut, teniszt, evezést viszont hallottam, és múltidéző műsorokon öttusát is. Azt szerintem mesterien csinálta, és én azóta nem hallottam senkit úgy közvetíteni.
Egri Viktorral egy lapon sem lehet említeni, ő sztem már régen nem dolgozna a TS-nél, ha nem lenne a kedves papája. És talán nem is dolgozott volna soha.
Vitray unalmas, lassú, vonatott és képtelen szurkolni a magyaroknak. Legalábbis az utóbbi években.
Megvan a magyar-brazil 3-0 is videón. Hát egy lett-cseh meccsen lelkesebb volt az Egri Viktor, mint a Vitray 86-ban.
Amikor sztorizgat, azt szeretem, de közvetíteni szerintem nem tud jól, még a felkészültsége ellenére sem.
És a sok tárgyi tévedése tény. Néhány hete is eszembe jutot egy valamelyik meccsről, de azóta elfelejtettem. Majd gondolkozom.