...nem gondoltam komolyan semmit, mikor Palotán melegem volt, nem igaz hogy nagyon nem kedvelem, és végül az sem igaz, hogy...ezt most leírom. Más: nem viszem a dvd-t holnap, és nem kössz:P...
...nem írtam ma furifogalmazást náknék-nek, nem mentem ma mindenféle félelmetes járattal, nem godoltam meg magam valami kapcsán félórával ezelőtt, totálegyetértek Pangloss-mester filozófiájával.
Nem láttam ma egy múmiát sem. Várom a holnapot, hiszen semmiből se lesz dolgozat. Egyáltalán nem volt jó, hogy láttam ma a kedvesemet, mert egyáltalán nem is szeretem.
...nem mindig akkor van kirándulás, amikor a lelkibajok kellős közepén vagyok...eddig egyik novemberben sem(se 2004, se 2005) volt ezért vacak a túra...
...metrópótlónak nem egy nuccantó gyütt, akiről nem láttam a szintén pótló 426-ot...
...nem állta ma a vírus 20 percet a Blahán indulás előtt:S:S:S persze nem a tömeg miatt...
...jajjjdejó, hogy az utolsó dolog is már úgy...nincs.
Ne hazudjak? Hát nem teszem. Nem a pokolból jöttem, nem köszönöm, és...nem oda fogok visszakerülni. És nem tudom, mi az a derült égből villámcsapás. És hazudok, amikor azt mondom, nincs baj. És nem nézőpont kérdése...
Mélyen a szemébe néztem és elmondtam az igazi okot is. Meghallgatott és azt mondta, minden rendben van. És most szent a béke, reggel mellette ébredek fel. Most mindját mellé bújok és fel fogom ébreszteni. Dehogy, már fel is ébredt és hív...
...nem volt ma az esti nucinulam olyan, mintha ki lett volna mérve közrővel-vonalzóval... nem pont az..."izémizé" állt be az Etelén, és Palotán nem pont Kate ugrott be a 1182 mögé a 417-essel...
...nem röhögtetett meg anyám a szikrázós szemüveggel, a májkrémmel, a rakáskakával, a barnasörrel, a vírusokkal, az igazi-mű(??melyik is???:P:P) röhögéssel úgy héttől egészen idáig, hogy levegőt se kaptam, lüktetett mindenem, és egészen kihozott a mélypontról:) ...éspersze nem is vigasztalt meg:)
...nem volt ma a piros61-esen egy részeg forma, aki végig hangosan a Gyurcsányt szidta, és...nem volt egy pont, amiben totálegyetértettem vele...nem mondta, hogy az emberek birkák!!:D:D:D...hiszen az emberek egyáltalán nem is birkák!!!:D:D ...kiiiiii..:P
Nagyon sz@r volt ma a motorozás, az külön jó volt, hogy nem volt otthon akihez mentem, legalább nem mociztam hiába 107 km-t, aztán ugyanennyit vissza. Ennek az egésznek csak a fele igaz :ĐĐĐĐĐĐĐĐ
...nem vagyok extraboldog, és egyáltalán nem vagyok büszke a csapatunkra:D:D ...nem ment egyszerre a mozgás, nem volt egybe az egész! még drikszimikszinek se tetszett:P ergo...fúderosszul sikerált ma a Karinthy-féle 20 éves izé:D:D
...nem szerettem meg ma a farmergatyámat.
...nem mentem ma a májkrémképüvel, éspersze nem is kommentált:P
...nem "csempészett" nekünk ma ki itókát Izolírbácsi a tanári kocpöccről:P
...nem úsztam ma a Csasziban, és nagyon vacak volt!!!
...nem annak tudatában csináltam a dolgokat, hogy ma 26-odika van...és ez persze nagyon hátráltatott mindenben:P