Aki olvasta a mai "véleményét", kiváló szövegértésből, tud a sorok közt olvasni és a saját agyát sem rest - pártfüggetlenül! - használni, az pillanatokon belül belátja, miért...
Nem mindegy, nem mindegy, ha most idézek a Kaktusz virágából, akkor meg kimoderálnak. Csakazért is megteszem, te meg döntsd el magad, kire gondolok: "Aaz aaa jamaicai tengerész, egy jó fej nem vitás..."
Már mondtam. A médiában például Puzsér Róbert. Való igaz, vehemensen, radikálisan fogalmaz - totálisan kívülállóként. A civil életben pedig számtalan hozzá hasonló ember van, aki független. Például én.
Már csak azt kéne megtudnod, vajon jobban érdekli-e TWÁ-t, hogy te minek tudod tekinteni, mint Puzsért az én véleményem, vagy esetleg átlép rajtad :DDD Szerintem kérdezd meg tőle. Biztos vagyok benne, hogy harcolni fog a jóindulatodért :DDD
Nem vitatom el ebbéli szándékát. Az írásai alapján azonban - és azt gondolom, egy újságírót minősítsenek az írásai és semmi más - nem tudom független értelmiséginek tekinteni. Más kérdés, hogy lehet, hogy nem is akar az lenni... Max. látszani.
Szerintem azzal együtt, hogy egy-egy meghökkentő gondolati konstrukciót időnként a szükségesnél stelirebbre csiszol a széphangzás mián, alapvetően ő nagyon komolyan gondol valamit, amit ezekkel az írásokkal próbál körbehatárolni.
Kiafaszomatérdekelsz-kiafaszomatérdekelsz... Meg hogy hazudok. Én. Hihi. Ej, most ez komolyan egy válasz az ovi óta? Hozzád képest Tamás is klasszisokkal jobb. Te mellébeszélsz, érdemben nem válaszolsz többedszerre sem, kész kudarc az itteni szereplésed. Tisztára mintha a Klub Rádió fórumáról szabadultál volna. (Ott sok érdekes emberrel lehet találkozni, a józan ítélőerejüket, szellemi képességeiket elvesztett retardáltaktól kezdve a múltban élő hithű demagógokon át egészen a szélsőjobbnál semmivel sem különb judeonácikig.)
Négy és fél óra múlva ajánlom a 95,3 MHz-en a Mestert:
"Vagyis csak az lehet autentikus elemző, aki azt írja és így írja: bassza szájba a kurva anyját a hazug tolvaj Gyurcsány."
Én ezt mondtam? A szarkazmus ezt jelenti nálad? A személyes antipátiád és rosszindulatod minden tisztánlátásod elvette. Szövegértésből (is) megbuktál. Elmehetsz.
Megvallom, kalapomat megemelve olvastam azt a legfrissebb baromságodat, hogy az irónia "cinkossá" tesz. Vagyis csak az lehet autentikus elemző, aki azt írja és így írja: bassza szájba a kurva anyját a hazug tolvaj Gyurcsány.
A "szerencsetlen tehetseg" egy meglehetosen ellentmondasos fogalom, es tobbnyire a "nem elegendoen tehetseges" szinonimaja. Ugyanis a tehetseg ritka, es ezert az illetore nezve onmagban szerencse. A "szerencsetlen tehetsegek" egymasratalalasa pedig ennek fenyben -kulonosen, ha az igazi tehetsegekkel szemben egyesitik eroiket - valmami kulonosen kinos, negativ sugallatu akarminek latszik.
ne szanalmaskodjunk, en speciel a szerencsetlen tehetsegek egymasra talalasaban bizok, illetve egy uj szakertoi centrum, garda, entitas* formalodasaban, a la laszlo Csaba