Keresés

Részletes keresés

Tyutyu Creative Commons License 2000.06.27 0 0 165
korokozo rulez
multkor kiserleteztunk ebolaval, de afrika fele eltben maradt
persze a satnyabbik

az ec semm jott be a buzik elceleodnek vele

az ufok hoztak valami mokas kis kek bakteriumot, de nem fogott az aszpirinnel belelt nyugati majmokon

a fehereger jol van, vigyazunk ra nagyon sokkal humanusabb nagyvarosban tesztelni a betegseget, ott kevesbe hianyoznak az emberek, mint a laborbol a fehereger

latott mar valaha valaki labort fehereger nelkul?

a partizanok jottek, de ma nem ertem ra harcolni kotottunk egy gyors fegyverszunet, es mindenki ment a dolgara, nekiek ma meg meg kellett donteni ket zsarnok uralmat es anarchiat letrehozni valami tulszervezett allamban

allatok (allunk)

Előzmény: maya-kovszkij (164)
maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.24 0 0 164
Én kórokozókkal dolgozom.
Előzmény: Tyutyu (163)
Tyutyu Creative Commons License 2000.06.24 0 0 163
Anyanak kellett 220 volt
apa kevesebbel is beerte, mert a piiszmeker 35volton interferal
Az ufoknak semmi nem eleg
a partizanok egyszer volt tehat valotaram

maya erteni kell ehhez!!

ty

Előzmény: maya-kovszkij (160)
FreeC Creative Commons License 2000.06.23 0 0 162
Itt nyomult felébb a maca. Erre mondta Dzsob:" jó kis cuna" Aszondja a maca: nem hord ékszert, inkább vezeti. Ilyenkor kapok agygörcsöt, vezethetne mondjuk inkább kecskét. A farkánál.
Bár úgy engem is....
Manapság, mikor kinézek az én ékszerem ablakán rutinból anyázok ha nŐt látok a másik szekér volánja mögött. Ülhetne mellette, szájával nagy O-t formálva párja öléba hajtva, hogy a légzsák robbanásakor élből haraphasson.
technocol Creative Commons License 2000.06.23 0 0 161

Barra-Kooooodah
Djigidi-Djeeeee
Hussle de la Preachah
Néger tesvéreim, unite!!!!

ma0

maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.23 0 0 160
Anya csak egy volt.
Előzmény: Tyutyu (159)
Tyutyu Creative Commons License 2000.06.23 0 0 159
A harcok heveben elvettek tolem a muanyag etkeszletemet, pedig harcoltam (tobben aszontak mint egy oroszlany amszterdamban)

elraboltak

minden ujra szep; nehezen birtam a szabadsagot,

az elet akkor a legszebb, amikor megkotozve gondolsz ra mijen volt korabban
most is nalam volt ami kellett nekik, de nem vettek el, mert nem sportszeru kirabolni egy fogjot
doxon para nagyon fel tolem, ha elkapnak nem alkuszunk, utolso verig harcolunk
kiszabadultam de onhibamon kivul
eljottek ertem, en modtam hogy a genfi egyezmeny szerint nem szabvanyos a fogojszabadito akcio, de leutottek es szabadsagraraboltak
ma az ufok nem nemzettek velem kozos gyereket
pedig mar anya lehetnek

anyatok

maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.20 0 0 158
Meddig lehet elmenni? Határ határa.
Népnevelô eszköz-e a fűnyíró?
Előzmény: memento (157)
memento Creative Commons License 2000.06.19 0 0 157
Hajnali varazsszavaim, amiktol vigyorra huzza pofajat az a hitgyulis satanpalanta kiscsaj is, aki utobb kessel akart volna ujrakeresztelni, korulmetelni, vagy mittomen :
> kombany, colostok, kemence <
... de leginkabb a kombany, ha az tsz-es pofa maskepp is irta volna, aki a 125-os MZ-rol leszallva beverte a pofamat ugy 10 eve, mert a sandorfalvi termeloszovetkezet foldjen parlagon hevertem.

Nyilvan valami buja-duhos tudattalan kepkepleteket rangattak elo ezek a szavak, ahogy megmegnemgyujthato alkoholgozoket lehellve konnyesre rohogtem magamat egy vasarnap hajnalban
a hintaagyban fekve -mertpersze kulcsom az nem volt- csakazert, mert a kombany, a colostok meg a kemence elvonultak elmem pirkado horizontjan, ahogy azt egy parthu kommunista-tudomany-elmelet tankonyv irna a bevezetoben.

Csak azt ne mondd, hogy nincs ertelme. Tudod azota en is vettem egy 125-os zoldszinu MZ-t...

technocol Creative Commons License 2000.06.18 0 0 156
/12_X_*64, P#IOL/

Mindig tudni kell, hol a hatar. Oda kell menni, latni kell, fogni, erezni. Hogy tudjuk, hol van a hatar. Amikor aztan megismerjuk, egesz letunkkel a hatar megsemmisitesere kell koncentralni, mindent annak kell alarendelni.

Mi ezert vagyunk, orok harc a hatarok ellen.

Erted, 3pokit?

ma0

ps: a Boliviaban megmurdalt DDR geotanar rulez.

anarchoid Creative Commons License 2000.06.17 0 0 155
Katom mindenki orult, csak en vagyok normalis, azert ez jo erzes, igy roni a koroket az udvaron es tudni hogy normalis vagyok, az apolok osszesugnak tudjak okis es mar tudjatok tik is korbe korbe megallas nelkul.
technocol Creative Commons License 2000.06.16 0 0 154
Pedig reload, ern0.
Egyebkent minden Pinocchio
azt mondja: pedig.

ma0

ern0 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 153
Haller,

Netscape-pel a cikkek nem olvashatók, csak a banner jön le, aztán semmi. Pedig.

--

ERN0.GLYKOLSTOP.E170
Studio-L - http://nexus.hu/ern0/studiol.htm

technocol Creative Commons License 2000.06.16 0 0 152
Jelentés a frontról:
Kinek érdeke a szcientológus hátország pszeudo-védelme a technocol deszantosaival szemben? Valós félelem ez vajon? Van mitől félniük?
Róma-Athén-Isztambul tengely, vagy száradt sperma egy csepp vazelinben? Akkor szóljon valaki újra hozzám amikor megérti a világ legyegyszerűbb tőmondatát: "Húzzatok_a_picsába."
Aztán legközelebb innen folytatjuk, úgy egy óra múlva. És ennek semmi köze ahhoz, hogy kurváztam vagy sem.

Rage_against_the_holy_light_project_manager: sziloplaszt generated world

technocol Creative Commons License 2000.06.15 0 0 151

Geddim van! Tesvereim! Geddim van!

ma0

technocol Creative Commons License 2000.06.15 0 0 149
justice /zsoltu >> ejtsd: juszt is/

ma0

technocol Creative Commons License 2000.06.15 0 0 146
justice mi leszunk legfelul - merthogy ezert gepelunk ide, mi, irodistak.

ma0

maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.15 0 0 145
Greta Garborol álmodtam az éjjel. Vicces cigi volt az üvegszipókájában.
Blaha Lujza meg reszketett.
Ma plakátolni megyek éjjel. Holnap érkezik a küldöttség. Picasso és Fellini. Megérte várni a tegnapra. Jessz, ez az igazi, idôutazás Joplinnal.
technocol Creative Commons License 2000.06.15 0 0 144
/1849, Segesvár/

Értsd meg Ma0, a világot behálózó számítógépes szuperfaluban nem az az igazán megrázó, hogy az antiszociális indíttatású adatok minden szabad felhasználóhoz eljuthatnak, hanem az, hogy minden korábbinál nagyobb mennyiségben képes közvetíteni az emberi önbecsülés és öntisztelet hiányát. A destruktív jellegű kommunikáció, amely a kreatívitás eltünését és az irgységet leplezi, a tanácstalan elhagyatottságot, meg efféle negatív erőket.

Nesze Duke, fogd a zacskót. Még van ereje.

Milyen megalázó, ha futunk egy busz után, és az végül elmegy az orrunk előtt. Belerugunk egyet a leghátsó ajtóba, de ez már nem javít a helyzeten.

Nem a rugdosástól nyílik, hanem automatikusan, ha eljött az ideje.

3poKit

technocol Creative Commons License 2000.06.15 0 0 143
reggel volt jo, jott a bkv, es ment, van kedvem, hogy legyen, legyen ez most mulando

dzsingas duke

maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.14 0 0 142
Fellapoztam a telefonkönyvet és kikerestem a nevét. Felhívtam. Belenyögött a telefonba. Jó!
Becsomagoltam a késeket és taxit hívtam. Egy sarokkal korábban állítottam meg a pasast.
Rágyújtottam és lassan a házhoz sétáltam. A kutyákat már tegnap elintézte Joe bácsi.
Becsöngettem.
Gagarin nyitott ajtót. Teljes életnagyságban.
Bekattantam.
Azóta nincs nyugalmam sem Teheránban, sem Oklahomában.
technocol Creative Commons License 2000.06.13 0 0 141
olvasta es leult , mellem!
miert pont mellem? ezert veszem a berletet?

dzsingas duke

maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.09 0 0 140
Jönnek is. Kicsit nyafognak az elején. A múltkor a Körúton hármat befogtam, levetkôztek és én rájuk ragasztottam az álcahálót.
Az Oktogonnál tettem ôket terepre.
Ma viszont Peru lesz műsoron. Spórák és egyéb ehetô finomságok.
Előzmény: technocol (138)
technocol Creative Commons License 2000.06.09 0 0 139

Még akkor sem volt túl késő, hogy abbahagyjam. Egy borosüveg mellett elaludtam a kék felfújható fotelben. A cigarettám kiégette a műanyagot, a fotel leeresztett. Még akkor sem volt túl késő, hogy abbahagyjam.

3poKit

technocol Creative Commons License 2000.06.08 0 0 138
ha en ugy gondolom akkor annak ugy kell lenni, jojjenek a lanyok s ok akkor jonnek

dzsingasD

maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.07 0 0 137
Isten vagy mi vérbôl, sárból, csontokból embert kreált. Én fordítva teszem mindezt - emberbôl csinálok Istent csontozókéssel.
Előzmény: technocol (136)
technocol Creative Commons License 2000.06.07 0 0 136
/1985, Tarnaörs/

Barátaim, most hogy a kollaboráns elemek rájöttek a titok nyitjára, hovatovább. Köszönjük.

3kopina, valld be, nem kell ahhoz teológia-fizika szakosnak lenni, hogy reggelente egy kétkedő pillantást vessünk saját székletünkre. Úgy értem, hogy amióta egyik reggel M-alakút kakáltam, rájöttem milyen jelentéktelen homokszemek vagyunk a világegyetem sivatagjában.

Hogy azonban én is nyomott hagyjak ebben az amorf profelhőben, rendszeresen trenírozok, hogy egyszer cirádás betűkkel fossam ki nevem kezdőbetűit.

ma0-szi-pu a becsületes nevem,
ez pedig azt jelenti, hogy M-C-P
alakzatot kell kreálnom.
Úgy vélem, az utolsó karakterrel még
sok gondom lesz.

maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.07 0 0 135
Hallgatom a fehér zajt. Nézem a hangyákat a tévén.
Ez van ma. Overkill.
technocol Creative Commons License 2000.06.06 0 0 134
/1989, Pe-kign/

uzenem a stoooop,
masik oldalnak stooop,
hogy ne artsak magukat bele stooop,
ugysem kivancsi stooop,
rad senki stooop.

gyakujem,

ma0-ce-pu

maya-kovszkij Creative Commons License 2000.06.05 0 0 133
Óriási,
aki nincs velünk, az ellenünk sem lehet. A játékszabályokat én hozom, meg a partizánok. Dodóval beszéltem. Hanyattesett, lekoccolta a betont. Láttam a gondolatait kifolyni a fejébôl. Fura színe volt.
Dodó hazudott. És ehetetlen volt a bablevese. Meg a teája is ihatatlanul gyenge eresztésnek mutatkozott. Én általában érthetôen beszélek, a kapcsolat a GPS-en keresztül elbonthatatlan.
Gagarin? Garagin erre járt?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!