Jaj, az emlőket, hagyja csak másra, engem Tsókoljon fel a padlásra, Kalapax fülét megrágva, haját össze-vissza kuszálva.
A nevező, nem olyan mint az evező, lábakél, ezért evezőt ragad a nevező és haladéktalanul benevez Ő. jutalom a nyálmálFül az = 1gyűrtFűl de neki a Tsókosszájakül./köl/ :)
Itt a füle-müle, csacsogó-diórádió, a Tsókos legjobb pofaságért futó, biztos befutója lehetnél, persze ha futó lennél, titkos fülemüle összejöhetne egy füle-müle Tsókosbarátfüle, /NYAMMM/ barátságos mérkõzés, Édes mézes krémes rémesen rímes, rémes,de édes rímek eme,veleje, teteje,alja, kereke, mind a négy kimenve de, eme remek elme gyöngyszeme,
A banális kanál-isról, most nem írok a Tsókoktól a mosogatóm eldugula mint ahogy most én is. TsókMentes Takarnyítááás :(((
Mert a napsugár int: vissza kell már menjek S hogy Tsókoltalak éjjel, már soha nem tudod meg, Nem fogod tudni, hogy hozzád jár a lelkem s idővel talán majd én is elfelejtem.
Verdesőszárnakkal útra kélek, s egy hozzám hasonló lelket keresgélek. Siklik karmám a csillagos égen, Úszik szabadon az esti sötétségben
Nem tudom, merre jár, az árnyak lovagja, de ha lassú, álomba szenderül testem , álmomban, ujjammal szádat megérintem kontúrját lassan követi újbegyem számaszádon álom, S mézédes Tsókom elkenem a szádon
1)A szex egy jó kúra. Ha akarod Tsókos fogyókura Romantikus vacsora ? Mind, mind plusz kalória, De ha szexelsz egyet eléget mindent 2) A szex egy jó sport! egy menet lepedőakrobatás törpül is már a 20 hossz úszás Tested feszül, Tsókos szád ,lekde hevül minél többet adsz, annál többet kapsz soksok feromon nem biztos, hogy felrovom :) odébb kerül az óra, ami a véget hozza az bizti így nem készül a szemfödő persze a feneketlen éhező az mindig fedő emelgető :))) **Javaslat :azAngyalok tegyenek lakatot a fazékra**:))
Mekkora az a has ? Van akkora mindegy kas, deŐ mégsem egy török pasa, akinek nagy a hasa, minek aTsókon jár az esze, ha hájain merengez hogy jön ez ide?? HájBájMaláj Tsók Neki is jáááár **beeee**
És ez a nap, is elmúlik, mint egyszer, tőlünk a lét, s mi keressük a porban sosem élt, halott szerelmünk ütemét…
Nem értem, mivégre mindez ?
Nem érintettelek, de éreztelek
Nem láttalak!
de ismertelek Alig hallgattalak! mégis szerettelek nem tsókoltalak!
De szavakkal öleltelek,
szavak, szavak, „csak”szavak
Mi az, mi történik velünk ? Te nem engedsz elfutni engem, s én megbűvölten hagyom,
bár másutt járunk, más útakon. Mégis sziromként érint szavad,
Mert megálmodtalak, megszerettelek,
Fény, árnyék játék a falon
vagy, aki vagy, járj az utadon.