Aki olvasta a mai "véleményét", kiváló szövegértésből, tud a sorok közt olvasni és a saját agyát sem rest - pártfüggetlenül! - használni, az pillanatokon belül belátja, miért...
kultúrpesszimista válasz | megnéz | könyvjelző 2007.09.10 16:38:39 Š (41) És te nem vagy idegbeteg?
kultúrpesszimista válasz | megnéz | könyvjelző 2007.09.10 09:36:32 Š (17736) Ha képes lennék arra, hogy megakadályozzam a demencia elhatalmasodását rajtad, akkor sem tenném. Inkább csak szánlak
kultúrpesszimista válasz | megnéz | könyvjelző 2007.09.06 12:57:18 Š (17683) Csöpög a monitorom a rosszindulattól vegyes irigységedtől. Már nagyon bűzlesz. "Csukd be a szád, mert belőled ömlik a gáz..."
kultúrpesszimista válasz | megnéz | könyvjelző 2007.09.06 11:44:55 Š (71275) Humortalanságodnál csak a korlátoltságod kínosabb.
kultúrpesszimista válasz | megnéz | könyvjelző 2007.09.02 16:09:20 Š (12897) Egy kibic miért (jó)pofozik bele? Nagy valószínűséggel fogalmad sem lehet erről, de azért egy szmájli és egy foghegyről odabiggyesztett "depi" sosem árt, ugye?
kultúrpesszimista válasz | megnéz | könyvjelző 2007.08.05 17:46:00 Š (182) Fel sem állt. Aki itt véres szájjal ócsárólta Fialát, mind puhapöcsű.
kultúrpesszimista válasz | megnéz | könyvjelző 2007.08.03 08:21:58 Š (17028) Kretén ez az építész! Ütni tudnám!
Nézd kedves, geszthi, én megértem, hogy ez (a topikom) ígyhétfő reggel virtuálisan felér egy gyomorszájon való ütéssel, és nem esik jól neked, hithű baloldalinak. Szemlátomást ideges vagy. Ez jelent valamit! Aki ennyire felhúzza magát, annál valami nem stimmel.
Még szerencse, hogy én abszolút apolitikus vagyok, oldalfüggetlen és csak a történéseknek a morális aspektusa tud érdekelni. Itt szögezem le: nekem az MSZP-Fidesz-MDF-SZDSZ mind-mind egyazon hatalom- és pénzéhes oligarchiába tartozik. Ahogy a Kafka: Per végén van: "mind egy kutya..."
De hogy érdemben reagáljak: leszarom a jobboldalt és a jobb oldali újságírást. Semmivel sem jobbak. Én a kritikus, oldalfüggetlen újságírásban, médiaszereplésben hiszek. Szeretnéd, hogy említsek ilyen neveket?
Az veszélyes és gyalázatos TótaW. írásaiban, hogy kb. 10 %-ban evidencián alapuló igazságokat mond ki, amivel mindenki egyetért rábólintva, ez igen, jól megmondta, de közben belekeveri a 90 % félrevezetést, hazugságot, sok esetben egyszerű aljasságot.
A kártékony újságíról közé tartozik. A magyar nemzetre és az egyetemes kultúrára nézve kártékony a tevékenysége.
Abszolút nem furcsa, csak nem érted, vagy nem akarod érteni. Olvasd el a teljes kontextust. Itt csak azért nem megyek bele jobban, mert off. Köszi, hogy megérted.
Ez akkor is áthallásos egy jegyzetben. Több, mint félreérthető, főleg azok után, hogy a baloldali média (ATV, Klub Rádió) hónapokig az "elismerte", beismerte súlyos csúsztatásásal élt. De mondjuk oké, TWÁ szövegével nem is ez a legnagyobb baj. Hanem az, hogy mindenről beszél, csak a lényegről nem. Arról, hogy 1) ennek nem zárt körben kellett volna elhangoznia, így okafogyott az örömóda, 2) a miniszterelnök pozíciója de jure legitim, de facto illegitim (nemcsak morálisan, amely a jog felett áll, vagy kellene állnia, hanem ténybelileg is, hiszen csalásra építve, meghamisított adatok révén tudtak választást nyerni), 3) egyetlen képviselő sem horkant fel a beszéd alatt, ami szintén több, mint árulkodó.
Ez egy nagyon is inkorrekt szöveg a korrektség és a frappáns odamondás leple alatt.
Egyebkent te ritka segghulye vagy 150-eske!. Elolvastad a cikket?
Mutass mar csak egyetlen egy jobboldali ujsagirot aki ilyen kegyetlen kritikat/leirast a sajat oldalarol - azt hogy 4 bukas utan is Orbanrol ilyet mar nem is kerem - megtett va;laha is!
Egyet, egytelne egyet!
De, nem. Az 1bites agyaddal csak azt latod, hogy fuj, nem atkozta az oszodi beszedet, hat akkor utolso gazember.
Mi több, egy szenvedélyes igazságbeszédben ismerte be. Az már csak véletlenül történt úgy, hogy nem a Parlament erkélyéről, hanem egy zárt frakcióülésen, de ezen aztán már tényleg csak a mocskos, büdös faszisták képesek lovagolni, de azok majd kapnak golyót a szemükbe, meglásd! Éljen Gyurcsányi, éljen a párt!