Kibírtuk egyetlen fesztivál nélkül (kivéve talán a Kecskeméti Művészeti Feszkót - de hát arról lehetett látni fotókat, ami pedig nem látszódott, az maradjon is meg az agyban).
Benő testvérünk októberben hazavánszorog erdőtűzes, Ouzo-ködös, mediterrán haknijából (ahonnan tapasztalat hegyek segítik őt a hazai klubélet farkastörvényeiben túlélni).
Mi, Itthonmaradottak pedig: előbb-utóbb összeülünk és megfogadjuk, hogy megyünk tovább. Az első buli okán tettem már lépéseket, és ha a fogyasztói igények is támogatnak benne, nov-dec idején comeback lesz!
Vagy nem. Mindenestere jön utánunk az utókor, akik képesek lefitymálni minden számunkra vérkomoly fílinget. És a harc elkezdődik. Meglássuk.
Bocsesz, 1 kicsit eltűntem, az élet viharai, ugye...
Miklós, gratula a gyermekáldáshoz!!! Nem is tudtam, hogy útban van :)
Mint gyakorló lányos apa, előre is sok sikert!! Gyorsan be is illesztem a jelenlegi kedvenc képemet a kölökről:
Más: egy bő fél éve költöztünk Bp-ről Kecskemétre és főleg emiatt vesztem el, de ma asszonypajtás egész véletlenül kiszúrta a Kecskeméti Est-ben, hogy holnap Mind1 koncert!!!! Természetesen családostól ott leszünk!!
Másrészről éppen igen jó hangulatú Borváros van itten, szóval nem biztos, hogy érdemes oly' gyorsan lelécelni :)
-Zizou
ui.: csakhogy elől járjak a jó példával, november közepén újabb csemetével bővül kis családunk!! Csak ő már kukacos (alma) lesz! :)
"A szokásos főtéri nagyszínpadhoz csatlakozik még az Erdei Ferenc Művelődési Központ előtt (Deák tér) felállított színpad, és a Kéttemplom közben egy kisebb, mondjuk kamaraszínpad. Ez ugye három hely." (est.hu)