Aki olvasta a mai "véleményét", kiváló szövegértésből, tud a sorok közt olvasni és a saját agyát sem rest - pártfüggetlenül! - használni, az pillanatokon belül belátja, miért...
Borókai Gábor, a mérsékelt jobb mérvadó embere is kijelentette, hogy az őszödi beszéd igazságbeszéd volt.
Szegény Stumpf viszont hazudozásnak nevezte.
Szóval, eldönthetnék a jobboldalon, hogy mit is gondolnak róla.
Ennek tükrében az ide írogató szerencsétlen jobber zombik zagyválásai nem meglepőek: semmit nem értenek az egészből.
Tóta W viszont tesz egy rendkívül fontos és tovább gondolandó megjegyzést: sikerült megállni a szakadék szélén, és ez megint felveti, hogy elkényelmesedik a kormány, azt hiszi, túl van a nehezén.
Ez a legnagyobb veszély valóban, mert ha így lesz, akkor hiába volt a gyötrődés.
azt irja seggvakarásért nem jár... ill bíréja, hogy nem teremtette meg az ezt megoldó keretrendszert, hanem csak a cigánylázadás (szegénylázadás) bombát csak letakarta... mivel nem adott aktív tevőleges kiutat ezeknek, ha nem csak segget akarnak vakarni, hanem tenni, fizetni...
Természetesen ezt sem tudom érdemi válasznak tekinteni a 48-as hozzászólásomra. Lehet, hogy én égetem magam, de az itteni megnyilvánulásoddal te még inkább. Erre mondják: a kevesebb sokszor több...
Tyűha! Na, ez sem semmi. Több éves indexes pályafutásom alatt sok "érdekességgel" találkoztam, de az összeesküvés-elméletnek ilyen bájos formájával még nem, legalábbis engem még senki nem vádolt ezzel. Most megtehetném, hogy azt mondom, te beteg vagy és a paranoia kezelendő, vagy hogy kikérem magamnak és elhatárolódom tőled, de inkább csak annyit mondok, amit máskor is szoktam:
hidd azt, ami számodra a legkényelmesebb és legyen derűs napod!
(Ui. azért higgy nekem: belőlem egy van. Az is sokk.)
" Nem akarna néha beugrani a Klub Rádióba Dési, Vicsek és Bolgár közé? Ezzel a gennyes retorikával köztük, a véleményformáló immorálisok közt lenne a helye."
"No, hát akkor faroljunk, igen-igen. Reformok, ja. Ésszerűsítés, profiltisztítás, pazarlás visszafogása. Hajrá, Magyarország. Kicsit túlfogyasztottuk magunkat, kicsit túl sokat loptunk-csaltunk-simliskedtünk, meg hagytuk szétrohadni a dolgokat. Nosza, tolassunk, a Jóisten áldja meg a miniszterelnök urat, hogy végre rájött. Nézzük, hogy haladt a manőver azóta.
nem kicsit , nem mi, hanem az mszp, es ferenc."
Sajnos mi, nem csak ők, a politikai gazdasági elit látványosabban iritálóbban tette, de az ország lakossága volt, mert megérdemli a GDP arányosnál magasabb fizetést, az inyen mindent, de az adók 90% 40% fizeti, járulkékot adót rutinból csalunk (már aki tud) jogaink és elvárásaink azok vannak, de kötelesség, az nekem nincs, majd más...
És én hol nem szarok arra, hogy te linkeket követelsz valamiről, ami nem ide tartozik? Ez a topik egy ma megjelent cikkre reagál, keress egy másik ilyen harcias kismajmot a másik oldalon, aztán játszódjatok el a linkek kölcsönös követelésével, mi meg hadd beszélgessünk. Miért kell állandóan a mindenoldali propagandapapagájoknak szátkúrni minden topikot, sosem értettem ...
Akkor mea culpa, tenyleg hulye ez a TWA! Hat tovig be kellett volna nyalnia Gyurcsanynak, hogy o az egyetlen esely es hisz benne, ES AKKOR az biralo cikk lett volna es ez a topik sen nyilik meg.
Ja, hat ha csakigy nem.
PS: Ugye nem is zavar, hogy meg Bencsik sem allitotta, hogy az komoly biralat lett volna, hanem csak ironia...