képzelem ahogy 90-ben ott ült a tv előtt idegbajosan Jenőt szidva, h ezt nem kánidzzsának hanem kánijjának kell ejteni. persze ez az optimistább verzió, nincs kétségem afelől amúgy, h egyetlen élő meccsen sem látta futballozni
múltkorában iszogattunk egy csajjal, aki a jurós képzésre járt és többek közt KGL is tanította, aszondta, h kurvára el van szállva magától, mondjuk ez nagyon át is jön:D
Rijkaard nevén meg folyamatosan RijNkaardnak mondja, hehe.
Ja és a mostani Eurogoals-ban arra kellett rájönnöm, hogy nincs tisztában a les szabályaival sem: valami portugál összefoglalón a gólszerző vagy két méterrel a labda mögül jött, de KGL szerint ez "több volt mint legyanús"... :DDD
most mér????? én is pár hónappal ezelőtt tudtam meg h az nem k-ás, úgy értve, hogy ha megkérdezték volna, nem tudtam volna megmondani, hogy melyik a helyes, és elmondta talán Ramos nevezetű fórumozó, hogy az a kalpaos c betű miatt sz- és nem k
én 12 évesen úgy tudtam k, oszt középsuliban először hallottam sz-el, kkor az volt a furcsa nekem.... igaz, én nem vagyok kommentátor:D
először írok ide... hatalmas tag ez a Kovács Géza László, öröm hallgatni a kedven aranyköpésem amikor a real bl menetelését mutatták akkor a leverkusen ellen lőtte zidan azt a híres nagy gólját mondta a kedvencünk: "még ma is úgy örülök ennek a gólnak, mint a ma született bárány( egy kis gondolkodás) vagyis kisgyerek " :D:D:D
én apámmal szoktam nézni, ő persze főz inkább, nem bírja idegekkel, ellenben én kurvajókat röhögök rajta (na persze nem mindig, sokszor felbosszant), én meg tolmácsolok
btw nagyon kömény, hogy minden 3. mondata az, hogy elnézést, rosszul mondtam/emlékeztem ,elkevertem a jegyzeteimet....
Tegnap a Nájbé (= Naybet) is kiverte a biztosítékot.
Egyébként a Nigéria-Ghánán is jó volt, mikor elkezdett filózni a tökig ghánai zászlóba burkolózott közép-afrikaiak láttán, hogy ők most valódi szurkolók-e, vagy beöltöztetettek :-)))