Keresés

Részletes keresés

Bergkamp 10 Creative Commons License 2005.08.21 0 0 210
Csak csere ma, egy csatárral játszunk. Úgyis beszáll egy félórára megkeverni a kék védőket!
Előzmény: Highbury (209)
Highbury Creative Commons License 2005.08.21 0 0 209

3653-szor! :-)

Ma is kezd, remélem.

Előzmény: Bergkamp 10 (208)
Bergkamp 10 Creative Commons License 2005.08.20 0 0 208
10 éve... Hányszor varázsolt ez alatt az idő alatt!!!
Előzmény: Highbury (207)
Highbury Creative Commons License 2005.08.20 0 0 207
On this day...

1995...Striker Dennis Bergkamp made his debut in a 1-1 home draw against Middlesbrough.

Aug. 20-a nemcsak nekünk, az Arsenal szurkolóinak is ünnep...

Highbury Creative Commons License 2005.08.08 0 0 206

Nem is ringattam magam abban a hitben, hogy talán Q lesz a csapatunk kapitánya... :(

Szívesebben látnám az általa vezetett csapatot, persze Henryval sincs baj, de Dennis nem az a kifejezetten vezetQ típus, ez már a holland válogatott kapcsán is felmerült, de nem vállalta ott el.

P nem olyan, hogy szétkiabálja a pályát és leáll vitázni, hogy mit csinál a társ, meghúzodik a háttérben, ahogy mondták...

Az igazi csk Adams és Vieira, olyan kvalitásuk van, hogy meg tudják oldani, Henry nem ilyen, de mondom nincs bajom vele, nála nics jobb most..

ill.

annak örültem volna, ha (mivel Dennis még mindig kezdQ rendszeresen) Dennis a cséká és ha esetleg lemegy átadja Henrynak, akit alig cseréltek le tavaly is....

Go gunners!

Highbury Creative Commons License 2005.08.08 0 0 205

hát nem a kép maradt le

DE!:)

Dennis BergkampDennis Bergkamp
Highbury Creative Commons License 2005.08.08 0 0 204

Az én legközelebbi Bergkamp képem:

(adott aláírást a poszterére, csak nem a legjobbra, de sebaj, hihetetlen, hogy élQben láttam, még mindig nem tudom felfogni, pedig már nem tegnap volt...)

Dennis Bergkamp:

vinyluser Creative Commons License 2005.08.08 0 0 203
így van! nagy kár sztem.
azt hittem paddy után ő lesz így az utolsó évben, de mivel nem játszik általában végig egy meccset vmennyire érthető a boss öntése is.
Előzmény: tentogirl (201)
Bergkamp 10 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 202
Bergkamp
Előzmény: tentogirl (199)
tentogirl Creative Commons License 2005.08.08 0 0 201

Jaa, meg a csk-karszalagos (én nagyon sajnálom, hogy Dennis nem volt huzamosabb ideig csk az Arsenalban, mert megérdemelte volna).

tentogirl Creative Commons License 2005.08.08 0 0 200

Meg itt van egy kis gól utáni öröm, bár itt már sötét volt, nem túl jó...

tentogirl Creative Commons License 2005.08.08 0 0 199

El is felejtettem bemásolni ide a Bergkamp képemet:-). Asszem ilyen közel többé sosem fogok már állni hozzá az életben :-(.

Highbury Creative Commons License 2005.08.08 0 0 198
Ide mindig van értelme beírni, v. arra gondolsz, hogy magamat szórakoztatva, csak írjunk valamit alapon gazdagítom itt a számokat??? ejnye :)
Előzmény: Bergkamp 10 (197)
Bergkamp 10 Creative Commons License 2005.08.07 0 0 197
Nyaraltam külföldön :))) Ha van miért, akkor beírok ide majd :P
Előzmény: Highbury (196)
Highbury Creative Commons License 2005.08.07 0 0 196

Üdv!

Már 10 napja nem járt erre senki, de örülök, h nem maradok örökké egyedül! :))))))))

Nem ez volt Dennis legjobb meccse, söt, alig láttam töle valamit, de nekem az is elég, ha a pályán van, a többiek fociznak, öt meg bámulhatom, ha hozzá ér a labda...

Go! Go! Go!

Lady Mandarin Creative Commons License 2005.08.07 0 0 195
Neked elhiszem.:P
Előzmény: Bergkamp 10 (194)
Bergkamp 10 Creative Commons License 2005.08.07 0 0 194
Dennis is lesz még jobb. Évek óta úgy nézem minden meccsét, hogy ez az utolsó szezonja...
Előzmény: Lady Mandarin (193)
Lady Mandarin Creative Commons License 2005.08.07 0 0 193

OFF

Ez már ma volt:P

ON

GO GUNNERS!!!

Leszünk ennél még sokkal jobbak, bár ma se voltunk rosszak. És Dennis is nagyon jó volt! (ha már Begkamp-topik:))

Előzmény: Highbury (192)
Highbury Creative Commons License 2005.08.07 0 0 192

Holnap eljön végre a nagy nap --- Community Shield !!! ElkezdQdik az idény,am it annyira várunk. Az utolsó év Dennisszel!!! bárcsak ne így lenne.... együtt búcsúzik a Highburyvel...

A holnapi kezdQcsapatban ott a helye!!!

Szerintem: Lehmann - Lauren, Senderos, Toure, Ash. Cole - Ljungberg, Flamini, Fabregas, Reyes - Bergkamp, Henry

még egy megjegyzés: rem nem Pires kezd belül, mert nagyon nem tetszene, bár akkor Reyes kezden a bal szélen...

csereként beáll majd v. Persie és Hleb is, az elsQ gólt Henry szerzi és nyerünk 3-2-re - Szerintem.

Highbury Creative Commons License 2005.08.04 0 0 191
Hamarosan itt a CS napja, emléxem, hogy milyen boldog voltam, mikor tavaly Dennis emelte a tálat... idén más van soron... :) Thierry - rem összejön
Highbury Creative Commons License 2005.08.01 0 0 190

Ma is nagyot alkotott az öreg. Porto 1 - 2 Arsenal

Nem lehet leírni a srácot, egyszerüen fantasztikus, persze nem olyan gyors, nem lö annyi gólt, de zseniális. Nem hiába mondta Wenger, hogy korosztályában nemcsak világklasszis, hanem egyenesen a világ legjobbja.

Highbury Creative Commons License 2005.07.30 0 0 189

Figyeljétek meg, hogy Dennisnek idén is kulcsfontosságú szerepe lesz!

Alapból nem megy idegenbe, külföldre, Henry helye fix, de v. Persie-vel cserélgethetnek, az eléjén pedig mindenképp Bergkamp kezd, mert a holland az ügye miatt bizonytalan. Bentley-t végszükségből rakja majd csak be, mert Ljungberg cseréjeként számít rá. Reyes meg marad a középpályán, max. Henryval néha elől.

BERGKAMP NAGYON JÓ ÉVET FOG PRODUKÁLNI.

Highbury Creative Commons License 2005.07.30 0 0 188
Aliadiere a Celticben...
Előzmény: Highbury (187)
Highbury Creative Commons License 2005.07.30 0 0 187

Bergkamp az Ajax ellen is villant párat. Annak ellenére, hogy Wenger már a hosszabbítás előtt mondta, hogy el kell dwennisnek fogadnia, ha kevesebbet játszik, mint eddig, egészen nagy szerep juthat neki (állandó kezdő) Hiszen Henry biztos, Quincy, Lupoli még nem játszanak, Baptista nem jött, Reyes és Bentley a középpályán nyomul, v. Persie helyzete pedig nagyon bizonytalan. kihagytam valakit?

hajrá, Dennis! 37 évesen!!! a világ legjobb csapatában. Csak adja Isten, ó, bárcsak játszana az új stadionban is...

Highbury Creative Commons License 2005.07.29 0 0 186
Hát csak ne menjen levezetni sehova. Ő is mondta, hogy alább nem adja, annak nincs értelme, játszik ezen a szinten, amíg tud, aztán vége. Sajnos. Szerintem még évekig tudna így játszani, de nem hiszem, hogy Wenger jövőre (2006/07) is engedi játszani.:(
Előzmény: schimtzi (185)
schimtzi Creative Commons License 2005.07.28 0 0 185
Nekem is a kedvenc játékosom. Őrület, hogy mit tud, és, hogy mennyire MINDENKI imádja, imádták Amszterdamban, Milánóban, sztem nincs ember a Földön, aki ne ismerné el, hogy egy zseni, sztem nagyon kevés ilyen ember (játékos) van, aki ennyire kevéssé osztja meg a véleményeket.

Örülök, hogy játszik még egy évet, bár én is jobban örülnék, ha hazamenne az Ajaxhoz levezetni, szép gesztus lenne, bár az is nyilvánvaló, hogy él-hal az Arsenalért, meg is értem. Asszem két éve volt a BL-ben, hogy az Arsenal és az Ajax egy csoportban voltak. Az amszterdami meccsen, amikor lecserélték a hazai közönség is standing ovation-t produkált neki, pedig akkor nem is játszott különösen jól, 'csak' a szokásos átlag-zsenialitását hozta, mégis...
Highbury Creative Commons License 2005.07.28 0 0 184

Minden mozdulatát imádtam, mind a két meccsen, nem hiszem el, hogy - bár eddig azt, hogy valaha is élőben láthatom - jövőre nem lesz ott. Nem hiszem el.

Felőlem élete végéig játszhatna, én betenném.:)

Az aláírását a saját poszterén pedig díszhelyre állítom.

Előzmény: vinyluser (183)
vinyluser Creative Commons License 2005.07.24 0 0 183
végre élőben láttam egy Bergkamp gólt, ugyanis Ő jegyezte a ritzing elleni találkozó fantasztikusan előkészített 1. gólját! (a végeredmény 5-2 lett)
vinyluser Creative Commons License 2005.07.20 0 0 182
a God betalált a második felkészülési meccsen is
Weiz 0-5 Arsenal (Pre-season friendly)
Weiz, Austria, Wednesday July 20 2005

szeretném ha ez vasárnap is így történne! :)
vinyluser Creative Commons License 2005.07.17 0 0 181
még nagyon sok ilyet kívánok neki erre a szezonra! :-)
Előzmény: EdgE (180)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!