Szerintem az arab repülősök kikötötték, hogy csak akkor adnak szponzorpénzt, ha Dennis már nem fogja a társaságot "reklámozni".
Egyébként meg amilyen herce-hurca megy már évek óta a hosszabbítása kapcsán, nem csodálkoznék, ha megelégelte volna, szóval én nem hiszem, hogy jövőre is látjuk :-(((. Búcsúzik a Highburyvel, és talán ez így is van rendjén. (Persze bárcsak ne lenne igazam.)
Én is megnézném, de szerintem ez csak álom marad :-(. Gondolj bele, Dennis rárajzolgatná a labdákat van Persie fejére, ő meg csak bólintgatná be őket a kapuba. Persze néha ketten együtt megbolondítanák a védőket, hogy aztán Dennis egy laza bokamozdulattal a kapus mellett bepöccintené, stb. Áááá, nem is álmodozom tovább :-(.
Wenger már soha nem fogja Henry-t Dennisre cserélni, vagy legalább is nem is tudom minek kellene ahhoz történni. Pires helyett viszont beállhatott volna...
Dennist miért nem lehet behozni, ha cserénk még van és mondjuk titi nem váltotta ma meg a meccset... ??? pont ilyenkor kéne behozni.. nem értem, miért nem cserélünk...
Hát, nem tudom, h kap-e lehetőséget, ha igen akkor ki helyett? mert így, h RVP jött be Ljungberg helyett, már nem olyan biztos, h látom Dennist! Ott búslakodott a padon.
Nem is ringattam magam abban a hitben, hogy talán Q lesz a csapatunk kapitánya... :(
Szívesebben látnám az általa vezetett csapatot, persze Henryval sincs baj, de Dennis nem az a kifejezetten vezetQ típus, ez már a holland válogatott kapcsán is felmerült, de nem vállalta ott el.
P nem olyan, hogy szétkiabálja a pályát és leáll vitázni, hogy mit csinál a társ, meghúzodik a háttérben, ahogy mondták...
Az igazi csk Adams és Vieira, olyan kvalitásuk van, hogy meg tudják oldani, Henry nem ilyen, de mondom nincs bajom vele, nála nics jobb most..
ill.
annak örültem volna, ha (mivel Dennis még mindig kezdQ rendszeresen) Dennis a cséká és ha esetleg lemegy átadja Henrynak, akit alig cseréltek le tavaly is....
(adott aláírást a poszterére, csak nem a legjobbra, de sebaj, hihetetlen, hogy élQben láttam, még mindig nem tudom felfogni, pedig már nem tegnap volt...)
így van! nagy kár sztem. azt hittem paddy után ő lesz így az utolsó évben, de mivel nem játszik általában végig egy meccset vmennyire érthető a boss öntése is.
Már 10 napja nem járt erre senki, de örülök, h nem maradok örökké egyedül! :))))))))
Nem ez volt Dennis legjobb meccse, söt, alig láttam töle valamit, de nekem az is elég, ha a pályán van, a többiek fociznak, öt meg bámulhatom, ha hozzá ér a labda...
Holnap eljön végre a nagy nap --- Community Shield !!! ElkezdQdik az idény,am it annyira várunk. Az utolsó év Dennisszel!!! bárcsak ne így lenne.... együtt búcsúzik a Highburyvel...
Ma is nagyot alkotott az öreg. Porto 1 - 2 Arsenal
Nem lehet leírni a srácot, egyszerüen fantasztikus, persze nem olyan gyors, nem lö annyi gólt, de zseniális. Nem hiába mondta Wenger, hogy korosztályában nemcsak világklasszis, hanem egyenesen a világ legjobbja.