Keresés

Részletes keresés

kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 288

"Gilisztakat nem taposunk el."

Pontosan ez az, amit nem mernél nekem elmondani élőben, csak itt. Naffiú.

Előzmény: HitetlenTamaska (283)
LegottTegel Creative Commons License 2007.09.17 0 0 287
Aki nem ért egyet velem az

1. hülye
2. rest a saját agyát használni
3. nem tud a sorok között olvasni
4. gazember

Mindenkinek szép napot és a fentiek tükrében eredményes, kulturált vitát.
kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 286
Így is van, Tomika. Hidd azt, ami a legkomfortosabb számodra. Tudod, meleg szoba, pulcsi, tévéműsor és mellé egy önigazoló gondolatocska. Jó éjt, Tamás.
Előzmény: HitetlenTamaska (281)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2007.09.17 0 0 285

Azert egy kis empatival meg kell erteneunk egyszerubb gondolkodasu jobbos forumtestvereink lelkuletet:

Ugyanis TWA tenyleg micsoda aljassagot csinalat: liberaliskent belerugott az o sajat Miniszterelnokebe, kigunyolta politikajat, es ezzel hihetetlen kognitiv disszonanciat okozott egy egyszerubb jobbos egydimenzionalais lelkeben:

"Hogy is van ez? Az ilyesmi nalunk, a mi sajtonkban ez nem fordulhat elo, ez csak valami idegenszivu aramany, es atveres lehet, vagy csak egyszeruen gunyolodni akarnak velunk, hogy megmutassak, hogy ok mennyivel kulonbek? Ezek, akikrol azt tudjuk, hogy akkor is hazudnak, ha nem hazudnak, mert a nemhazugsaggal, csak azt akarjak hazudni, hogy maskor se hazudnak. A rohadt dogok! "

HitetlenTamaska Creative Commons License 2007.09.17 0 0 283

off

Pontosan igy van, es erre figyelmeztettem Baratsagost, amikor baratsagtalan volt a topicnyitoval. Gilisztakat nem taposunk el.

Előzmény: Törölt nick (225)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2007.09.17 0 0 282

off

Uram irgalmazz:

Desi es Bolgar egy buta balfasz.

Vicsek egy kicsit ertelmesebb naluk, de meg sem kozeliti Tota W-t.

Szoval nem egy kategoria a negy ember.

Előzmény: noway (217)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2007.09.17 0 0 281

off

Jeee, miket mondasz te:

"márpedig az - ami elhangzott ott és ahogyan a napvilágra került - tarthatatlan."

1. Ha tarthatatlan ami, ott elhangzott, akkor nem igaz, hogy Gyurcsanyek masfel even at hazudoztak volna.

2. Ha a napvilagra kerulesenek modjat is serelmezed,akkor te egy elszant szoci partkader lehetsz.

Szoval most vegre leleplezodtel: Az a bajod, hogy TWA nem kimelte e sziporkaban Gyurcsanyt.

Előzmény: kultúrpesszimista (203)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2007.09.17 0 0 280
Félreértettél, a jobboldali közírók véleménye is olvasható, értelmezhető, vitatható. Olvtárs véleményére utaltam itt, ami kimerült abban, hogy mindenki, aki nem úgy látja a világot, mint ő, hülye meg aljas.
Előzmény: doomhammer (234)
kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 279
Jajajj! Mindjárt megkapod, hogy te én vagyok, illetve megkapom én, hogy én te vagyok! :-) Ma már volt itt ilyen paranoia...
Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 278

Borzasztó a Tóta cikke.

Bolsi ízűen csalja el a valóság darabkáit, vagy inkább tonná szikláit az érveléséből.

Soha nem kapcsolja össze, a 2 éves hazudozást a 6 500 000 000 000 -os lyukkal azon az államháztartáson ami történetesen a miénk.

Elemi logikai lépés marad ki, bűnösen hibás szillogizmus. Tóta, mint értelmiségi: bűnös.

kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 277
Ja! :-) Akkor Neked Bolgár György dagályos, kimért, joviális Jókai-stílusa biztosan jobban bejön...
Előzmény: oramester (276)
oramester Creative Commons License 2007.09.17 0 0 276
félreértesz...
nem bántom azért ahogy beszél.

csak ez a beszédstílus és ez az egy perc alatt elmondunk 200 mondatot, ez nekem sok...
Előzmény: kultúrpesszimista (274)
kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 275
...de hogy a másik oldallal is "szolidáris" legyek: BolgárGyörgyben, DésiJánosban, VicsekFerencben, stb...
Előzmény: kultúrpesszimista (274)
kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 274
Bocs, de ez teljesen szubjektív és így nem is akceptálható érv. Engem Gy.F-ben, Tótawében, BayerZsoltban, PozsonyiÁdámban, LovasIstvánban stb. nem a hangjuk és a kinézetük irritál. Ezek: adottságok. Ezzel az erővel akár cigányozhatnál is, mondván nem tetszik a bőrük színe. De feltételezem, ezt te sem gondolnád..
Előzmény: oramester (273)
oramester Creative Commons License 2007.09.17 0 0 273
én Fialát nem bírom 1percnél tovább hallgatni...
irritál a hangja
Előzmény: kultúrpesszimista (272)
kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 272
Nem rossz, de zeneileg bőven lenne hova fejlődni. Igaz, magyar viszonylatok közt a kereskedelmi rádiók közül tényleg jó. Viszont Fiala és Puzsérék miatt úttörő...
Előzmény: oramester (271)
oramester Creative Commons License 2007.09.17 0 0 271
inkább a rock miatt jó...
Előzmény: kultúrpesszimista (270)
kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 270
Remélem hallgatjátok a Pont FM-et! Oldalfüggetlenek a stúdióban, bizony!
oramester Creative Commons License 2007.09.17 0 0 269
jah bocs igazad van...
már ott van!
Előzmény: Stranger Here Myself (267)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.09.17 0 0 268
Ezt már olvastuk egymilliószor. Csak szólok jóakaratúlag, hogy az unalom a politikában is öl, ráadásul modortalanság.
Előzmény: kerekesbagoly (265)
Stranger Here Myself Creative Commons License 2007.09.17 0 0 267
lassan ?!?!?
Előzmény: oramester (262)
kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 266
Te nem érted, amiért inkább vagyok szomorú, mint dühös. Mert majd' egy ország gondolkodik így. Megvezetett, birkamódon. Bal- és jobboldalon egyaránt.
Előzmény: Callie (246)
kerekesbagoly Creative Commons License 2007.09.17 0 0 265

"Ja, arra gondolsz, hogy meggátolta egy gigantikus politikai blöff végrehajtását és rettenetes erőforrások eltékozlását a kettős állampolgársággal?"

Ja, arra gondolsz hogy utólag vígan magyarázta a könyvében, mekkora csel is volt 23 millió románnal riogatni a magyarokat?

"Nem hazudtam, csak nem bontottam ki az igazság minden részletét."

vs: 

"Ön úriember, vonja vissza!"

"Nem igaz vádakkal választást nyerni, nem igaz országhoz vezet!"

Előzmény: Doppelstangel (140)
kultúrpesszimista Creative Commons License 2007.09.17 0 0 264

Puzsér Róbert, most:

PONT FM. 88,1 Mhz

http://www.pontfm.hu/

Tanuljatok, magyarok!

ÁrPi Creative Commons License 2007.09.17 0 0 263
" Ja, arra gondolsz, hogy meggátolta egy gigantikus politikai blöff végrehajtását és rettenetes erőforrások eltékozlását a kettős állampolgársággal? "

gyurcsány egy olyasvalaki aki kétségbevonhatatlanul gátolta 2006 elött az ország erőforrásainak eltékozlását?
Hát ne mondd már hogy olyan személyiség Ő!!

Értem már Ferit, hát ez a balfék nemzetpolitikája csakis a megtakarítások szem előtt tartása miatt volt.

Majd belegebedett -mint azt mondotta az őszödi beszédében-

hogy visszatrükközze szarból a kormányzást. Pl. milyen felelős államférfiú a miferink, hiszen meggátolja az állampolgárság-problematikával járó vagyontékozlást!!

TWÁ mondaná: Helyes a satufék, fletó!

Szerintem
A december 5-i népszavazásnak csupán a kampánya, a NEM-re kampányolás
szólott nemzeti-gadasági-erőforrás megtakarításról, ugyanis

Ezt kellet hazudnia.
Előzmény: Doppelstangel (140)
oramester Creative Commons License 2007.09.17 0 0 262
szellemi szinvonalad lassan a 0 felé konvergál, de azért válaszolok...

miért ne mondhatnám el a véleményemet az indexről?

a liberálisként indult index, nagyjából középre húzott az idők során, már nem annyira liberális mint régen(szerintem) és így feltételezhetően több olvasója is van.

namármost ez a megmondóemberke az aki kilóg a sorból és lerombolja a kialakult pozitív képet!

ilyen alapon, akkor te miért pofázol be, hogy az mno vagy MN kiket foglalkoztat és kiket tart az újságírói között?

jah és nekem ugyab annyi jogom vani de írni, mint pl neked.
semmivel sem vagy több mint én vagy mi, jobboldali nickek!
Előzmény: Doppelstangel (261)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.09.17 0 0 261

Nem vagyok az Index ügyvédje, de te, aki itt ingyen irogathat az ő költségére, mi a faszomért ütöd bele az orrodat abba, hogy kiket tart, kiket nem tart?

A tipikus jobber pimaszság: nektek minden jár, mindenbe beleszóltok, a végén még "követelni" fogjátok, hogy rúgják ki, mert zavar benneteket.

Ha nem tetszik, el lehet takarodni mondjuk a kurucra, ott garantáltan olyan szerzők vannak, akiktől naponta többször is elélvezhetsz, nem kell Potemixre költened.

Előzmény: oramester (258)
33nev Creative Commons License 2007.09.17 0 0 260
Ez a tavalyi Répási-féle törv.javaslat volt? Mert abban azért vannak érdekes részletek.
Előzmény: Indián (253)
Stranger Here Myself Creative Commons License 2007.09.17 0 0 259
Hogy ne csak fikázzunk:

Kimondottan eltalált az index legutóbbi Szájbarágója! Magam sem mondhattam volna szebben!
Előzmény: Diofa Szelleme (256)
oramester Creative Commons License 2007.09.17 0 0 258
én azt nem értem, hogy az index minek a tartja el ezt a fazont, amikor a cikkei sokkal inkább kiegyensúlyozottak, mint TWÁ jegyzetkéi...
rombolja az összképet 1000el!
Előzmény: Diofa Szelleme (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!