Aki olvasta a mai "véleményét", kiváló szövegértésből, tud a sorok közt olvasni és a saját agyát sem rest - pártfüggetlenül! - használni, az pillanatokon belül belátja, miért...
Így is van, Tomika. Hidd azt, ami a legkomfortosabb számodra. Tudod, meleg szoba, pulcsi, tévéműsor és mellé egy önigazoló gondolatocska. Jó éjt, Tamás.
Azert egy kis empatival meg kell erteneunk egyszerubb gondolkodasu jobbos forumtestvereink lelkuletet:
Ugyanis TWA tenyleg micsoda aljassagot csinalat: liberaliskent belerugott az o sajat Miniszterelnokebe, kigunyolta politikajat, es ezzel hihetetlen kognitiv disszonanciat okozott egy egyszerubb jobbos egydimenzionalais lelkeben:
"Hogy is van ez? Az ilyesmi nalunk, a mi sajtonkban ez nem fordulhat elo, ez csak valami idegenszivu aramany, es atveres lehet, vagy csak egyszeruen gunyolodni akarnak velunk, hogy megmutassak, hogy ok mennyivel kulonbek? Ezek, akikrol azt tudjuk, hogy akkor is hazudnak, ha nem hazudnak, mert a nemhazugsaggal, csak azt akarjak hazudni, hogy maskor se hazudnak. A rohadt dogok! "
Félreértettél, a jobboldali közírók véleménye is olvasható, értelmezhető, vitatható. Olvtárs véleményére utaltam itt, ami kimerült abban, hogy mindenki, aki nem úgy látja a világot, mint ő, hülye meg aljas.
Bocs, de ez teljesen szubjektív és így nem is akceptálható érv. Engem Gy.F-ben, Tótawében, BayerZsoltban, PozsonyiÁdámban, LovasIstvánban stb. nem a hangjuk és a kinézetük irritál. Ezek: adottságok. Ezzel az erővel akár cigányozhatnál is, mondván nem tetszik a bőrük színe. De feltételezem, ezt te sem gondolnád..
Nem rossz, de zeneileg bőven lenne hova fejlődni. Igaz, magyar viszonylatok közt a kereskedelmi rádiók közül tényleg jó. Viszont Fiala és Puzsérék miatt úttörő...
" Ja, arra gondolsz, hogy meggátolta egy gigantikus politikai blöff végrehajtását és rettenetes erőforrások eltékozlását a kettős állampolgársággal? "
gyurcsány egy olyasvalaki aki kétségbevonhatatlanul gátolta 2006 elött az ország erőforrásainak eltékozlását? Hát ne mondd már hogy olyan személyiség Ő!!
Értem már Ferit, hát ez a balfék nemzetpolitikája csakis a megtakarítások szem előtt tartása miatt volt.
Majd belegebedett -mint azt mondotta az őszödi beszédében-
hogy visszatrükközze szarból a kormányzást. Pl. milyen felelős államférfiú a miferink, hiszen meggátolja az állampolgárság-problematikával járó vagyontékozlást!!
TWÁ mondaná: Helyes a satufék, fletó!
Szerintem A december 5-i népszavazásnak csupán a kampánya, a NEM-re kampányolás szólott nemzeti-gadasági-erőforrás megtakarításról, ugyanis
szellemi szinvonalad lassan a 0 felé konvergál, de azért válaszolok...
miért ne mondhatnám el a véleményemet az indexről?
a liberálisként indult index, nagyjából középre húzott az idők során, már nem annyira liberális mint régen(szerintem) és így feltételezhetően több olvasója is van.
namármost ez a megmondóemberke az aki kilóg a sorból és lerombolja a kialakult pozitív képet!
ilyen alapon, akkor te miért pofázol be, hogy az mno vagy MN kiket foglalkoztat és kiket tart az újságírói között?
jah és nekem ugyab annyi jogom vani de írni, mint pl neked. semmivel sem vagy több mint én vagy mi, jobboldali nickek!
Nem vagyok az Index ügyvédje, de te, aki itt ingyen irogathat az ő költségére, mi a faszomért ütöd bele az orrodat abba, hogy kiket tart, kiket nem tart?
A tipikus jobber pimaszság: nektek minden jár, mindenbe beleszóltok, a végén még "követelni" fogjátok, hogy rúgják ki, mert zavar benneteket.
Ha nem tetszik, el lehet takarodni mondjuk a kurucra, ott garantáltan olyan szerzők vannak, akiktől naponta többször is elélvezhetsz, nem kell Potemixre költened.
én azt nem értem, hogy az index minek a tartja el ezt a fazont, amikor a cikkei sokkal inkább kiegyensúlyozottak, mint TWÁ jegyzetkéi... rombolja az összképet 1000el!