Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Migránsokért tüntetnek a balliberálisok?
Topikleírás:Október 30-án késő estig Bécsben tüntetnek Ahmed H. kiszabadításáért , a bécsi magyar nagykövetségtől követelik, hogy hasson oda a magyar kormánynak, hogy a szír menekült szabadságot kapjon, amiért a rasszista és kegyetlen magyar kormány a határostromért lecsukatta és követelik a kormány távozását amiatt, mert kegyetlen fasiszta módon kirekeszti a menekülteket és szembemegy Európával. Október 31-én a migránsokért fognak tüntetni a Kossuth téren Budapesten, emlékeztetik Magyarország rassiszta kormányát, hogy október 19-én Brüsszel nyert, vagyis be kell fogadni a menekülteket. Techno zenére fognak tüntetni a migránsokért október 31-én este. Az összes tüntetésen képviseltetik magukat az MSZP, a Demokratikus Koalíció és a Közös Ország Mozgalom, és a Progresszív Mozgalom emberei. Gulyás Márton és aktivistái polgári engedetlenséget igértek a rasszista magyar kormány ellen a Kossuth téren, meg fog jelenni Lattmann Tamás, a Demokratus Koalíció egyik lehetséges civil miniszterelnökjelöltje, és Kovács Viktória , a DK Zala megyei képviselője, aki a balatoni migránsüdültetésért szólalt fel nyáron, az MSZP-től a halásztelki polgármester, aki migránsokat fogadna be, és számos liberális közéleti személyiség, mint Tamás Gáspár Miklós politikai szakértő, vagy Schilling Árpád közíró. Október 31-én este a kormány lemondását fogják követelni, amiért szét akarja verni az Európai Uniót, előrehozott választást akarnak november 10-én, és ideiglenes ügyvezető kormányt karácsonyig, és igazságos választási rendszert, és népszavazást az EU-ban maradásról, a migránsok önkéntes befogadásáról és a Macron terv bevezetéséről Magyarországon.
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:Bokrétás Kalap
Létrehozás dátuma:2017.10.30 15:41
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!