Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Such György a távozás hímes mezején
Topikleírás:A Déli Krónikában hallgattam a leköszönő rádióelnökről beolvasott hozsannát. Az elhangzottakhoz kommentár nem kell, viszont ideírok néhány momentumot, ami NEM hangzott el: - Az MR1 (a többit –kivéve a regionális Pécsett- nagyon ritkán hallgatom, azokat hát nem ismerve nem is szólok) teli lett pösze, hadaró, minden második-harmadik mondatban tévesztő új műsorvezetőkkel, bemondókkal. Hol van már Bőzsöny Ferenc, Debrenti Piroska és a többi szépen, magyarul, érthetően beszélő bemondói stílusa? A kereskedelmi nívótlanságot vették át, a nemzeti főadóhoz méltatlanul. - A reggeli 180 perc száraz, monoton, a riportalanyoknak kevés időt hagyó interjúival nem is emlékeztet az évtizedekig magának figyelmet követelő Reggeli Krónikára. - Egyik-másik műsorvezető alig leplezett pártszimpátiája irritáló. - Az éjszakai beszélgetős műsorok (no persze, elismerem, kevés a bagoly a hallgatóság között) eltűntek, helyettük korábbi műsorok ismétlései szólnak. (Közülük sokkal nincs bajom, de a frissesség nemcsak a hallgatókból hiányzik.) Így valóban lehet spórolni. - Évtizedek után „kinyírták” a Kossuth-nótát – helyette valami jellegtelen zeneszerűség szól. - Röviden, ennyit. Én nem sajnálom az elnök úr távozását. A fentieket délután írtam, aztán a kora esti Krónikában újra felolvasták (szerk. Nagy Iván Zsolt). Hát tényleg nem szégyellik magukat?
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:gou
Létrehozás dátuma:2010.07.30 19:34
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!