Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Lendvai Fidesz kémek az MSZP-ben
Topikleírás: Fidesz kémek az MSZP-ben Lendvai Ildikó szerint elég az előrehozott választások emlegetéséből. Aki az előre hozott választások mellett akar aláírást gyűjteni, az szegfű nélkül gyűjtse. Inkább naranccsal - fogalmazott az MTI értesülései szerint a pártelnök. Lendvai Ildikó hangsúlyozta: 1,7 millió nyomós okuk van a válságkezelés támogatására, ugyanis ennyi devizahiteles nyertese van a politikájuknak. Bejelentette: a párt haladéktalanul létrehozza az MSZP ideiglenes, teljhatalmú kormányát, az országos választási bizottságot (ovb). A testület tagja lesz Ficsor Ádám titokminiszter, Molnár Csaba kancelláriaminiszter, Botka László szegedi polgármester, és Burány Sándor budapesti elnök is. Az MTI információi szerint Lendvai Ildikó azt kérte: az ovb tagjai a költségvetés elfogadása után mondjanak le kormányzati szerepükről. Addig, amíg novemberben nem áll mellettem a miniszterelnök-jelölt, és nem mutatom fel a választási programot, én vagyok az elnök, én irányítok - mondta a küldöttek előtt az MTI információi szerint Lendvai Ildikó.
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:callof01
Létrehozás dátuma:2009.07.04 16:37
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!