Keresés

Részletes keresés

Topikcím:Gyurcsány a király
Topikleírás:Nincs más út, csak Brüsszel útja GYURCSÁNY: Unióm magadhoz szólítád Kovács Lacát. Unióm, oly mérhetetlen bánat szállt reám. A telefon oly hallgatag a szó is fennakad a szív majd megszakad e súly alatt. Ím hát itt van előttem jó Kovács Lacám Mercédesze fenn jár már a a német autópályán. E föld most elhagyott e népnek bölcse volt és én még nem tudom, mit ő tudott. Unióm, te jónak láttad elszólítani Szent az akarat, mely így tud dönteni. És én ha kérdezem mért ily hirtelen? Hallgat, s nem felel senki sem. De én, Gyurcsány, akit tanítottál Lacám. Én most esküszöm, hogy számíthatsz reám. E poszt el nem vehet én őrzöm nézeted míg élek, folytatom a művedet. ORBÁN Megállj Gyurcsány! mondd csak, mit képzelsz magadról! Gyenge vagy még, elfúj minden voks. Erős kézzel kell az országot vigyázni Szállj magadba, Fletó, és légy okos! Ősi joggal engem illet Medgyessy trónja. Horthy vére, hej! Ősi joggal engem választ majd az ország. Őseink törvényét néked is tisztelned kell! FIDESZ VÁLASZTÓK: Orbán, Orbán! Orbán, Orbán! GYURCSÁNY: Orbán vigyázz! Esküt tettél az alkotmánynak. Elfogadtad akkor a helyed. Ősi jogról lemondtál az én javamra. Gyávaságból tettél volna így . ORBÁN Péter megbukott és a trónja engem illet. Horthy népe, hej! Ősi törvényt sárba nem tiporhat senki! Kétmillió polgári körös választ meg engem, ha kell. SZAVAZÓK: Orbán, Orbán! Gyurcsány, Gyurcsány! Orbán, Orbán! Gyurcsány, Gyurcsány! GYURCSÁNY: Unióm, te ismered a költségvetésem titkait. Tudod, hogy engem hatalomvágy nem vakít. Segíts most Unióm! Segítsd meg nemzetem! Segíts az országot megvédenem! GYURCSÁNY: Nincs más út csak Brüsszel útja bármit hoz reánk. E földön nála nincs nagyobb erő. Medgyessy székére esküszöm, hogy hozzá hű leszek és nem hátrálok meg a harc elől. 15. Te vagy a legszebb álmunk MSZP NŐI TAGOZAT: Nincs hozzád senki méltó ékesen káromkodó programot jobban író senki más Te vagy a legszebb álmunk tőled forrong a pártunk Jöjj, teljesítsd a vágyunk, jó Fletó Lendvai: Úgy várom jöjjön már a gyűlés az SZDSZ-szel egyesülés Érzem a frakcióm téged csak téged kíván EGYÜTT: Nincs nálad többet író nagyobb számlával bíró trükkökhöz így konyító senki más Szólj hozzánk szép szavakkal szórd a pénzt két marokkal halmozz el pozíciókkal, jó Fletó SZILI: Melletted mindig forr a terem felborul az ülésrendem Érzem a parlament téged csak téged kíván GYURCSÁNY: Hízelgő csábító asszonyaim buja ingoványba húz ha hízelegtek Szívemmel játszó asszonyaim aki ellenem áll, az elveszett MSZP NŐI TAGOZAT: Te vagy a legszebb álmunk tőled forrong a pártunk Jöjj, teljesítsd a vágyunk jó Fletó Szólj hozzánk szép szavakkal szórd a pénzt két marokkal halmozz el pozíciókkal, jó Fletó LAMPERTH: Úgy várom jöjjön már az éjjel Leszámolok a bűnözéssel Látod a rendőrség téged csak téged kíván GYURCSÁNY: Hízelgő csábító asszonyaim buja ingoványba húz ha hízelegtek Hűséggel játszó asszonyaim Mindent megkaptok majd, - most menjetek 19. Elkésett a békevágy POKORNI: Jó vezér, álmodtam múlt éjszakán. Kint láttalak a Kossuth tér színpadán. A költségvetés felborult és buktuk a választást. Kard által vész mind, ki kardot ragad Légy bölcs vezér, és temesd be az árkokat! Békét keress, hisz volt már elég áldozat! ORBÁN Nincs visszaút. hisz Gyurcsány már a harcra készül. Idegeneket hív magyarok ellen segítségül. Nácinak tartanak pedig a Munkáspárt jelét magamra vettem. De csak az volt a cél hogy szabadságunk megőrizzem. Populistának tartanak mert nem tűröm a multik hatalmát. Bűnt kiáltanak hol szabadságát védi az ország. Populistának tartanak mert szembeszállok a Barosoval. Náci itt mindenki aki velem van és nem Gyurcsánynal. Késő most már mindezt újra átgondolni Elkésett a békevágy. Késő már a múltat újra értelmezni kényszerpályán a világ. GYURCSÁNY: Orbán vezér! Ne hidd, hogy én nem szeretlek! Tiéd a trón ha vállalod, mit meg kell tenned. Kezünkben van egy nép és az ország sorsa. Brüsszelbe vezet minden út, vagy a pusztulásba. ORBÁN Populistának tartanak mert nem tűröm a multik hatalmát. GYURCSÁNY: Fogadd el Brüsszelt és holnap már tiéd az ország. ORBÁN Populistának tartanak mert szembeszállok a Barosoval. GYURCSÁNY: A békét hoztam el mert az országnak béke kell. ORBÁN Késő most már mindezt újra átgondolni. Elkésett a békevágy. Késő már a múltat újra értelmezni kényszerpályán a világ. http://entellektuel.freeblog.hu/files/Gyurcsány%20a%20király.pdf http://entellektuel.freeblog.hu/archives/2006/10/15/Gyurcsany_a_kiraly/
Kulcsszavak:
Megjegyezhető URL:
Kép: [nincs]
Létrehozó:ronsdorf
Létrehozás dátuma:2006.10.26 21:59
Státusz:aktív

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!