Vezo228 Creative Commons License 2010.05.03 0 0 2777

Hagyjuk már az egymás basztatását a határidővel!

Aki vállalta, hogy lebonyolítja a bajnokságot majd elönti, hogy van-e halasztás, vagy nincs és ha van, akkor az mivel jár (persze már okafogyott az egész, de lesz még ilyen cirkusz).

Nem kell kommentálni ezt, nem kell okosnak lenni, mert nem látsz bele senkinek az életébe! Biztosan alapos oka van annak, hogy valaki nem tudja befejezni határidőre a bajnokságot. Pláne az NB I-ben, pláne olyan emberek, akiknek azért van IPB múltja rendesen.

És bocs Kardi13 és dbel74, de Ti nem vagytok szervezők, sőt érintettek sem igazán, sem régi motorosok, hogy Zsoltot és Ferit számonkérjétek.

Szerintem én rekorder vagyok az NBI-ben a büntetőpontokat tekintve (előző szezon), úgyhogy pontosan tudom, hogy mivel jár az elmulasztott határidő.

Van, amit ma fixnek hiszel és többek között arra is alapozod az időbeosztásodat és különböző vállalásaidat, de ez egész nyugodtan megváltozhat akár holnaptól és azzal bukhat az egész bajnokság, hiszen itt elég hosszú egy szezon, több hónap.

Szóval, ne vegyük már el egymás és mások kedvét azzal, hogy itélkezünk olyanok felett, amihez nincs se közünk, se rálátásunk és nem utolsó sorban a morált is eléggé lehúzza az ilyen cirkusz.

Persze véleménye mindenkinek van és lehet is és miattam le is írhatja akárhová.