dbel74 Creative Commons License 2010.04.30 0 0 2762
Kedves Mr. Zs.!

Engedelmeddel idézem az off topicban írot válaszodat,
és arra szeretnék reagálni, ha meg nem sértelek.

"Kedves dbel!

Szertem tudod, hogy az embernek van magán élete is, amiben vannak fontosabb dolgok is mint az internetes póker. Ezért speciel akkor tudok leülni játszani, ha van legalább két szabad órám, ami ha hiszed ha nem, nehezen jön össze egy héten.
A halasztást azért kértük, hogy lejátszhassuk a meccset és hogy korrekt eredmény kerüljön be.
A büntetőpontok alóli felmentést egyikőnk sem kérte, ezért nem tudom mi alapján reklamálsz ezért (Félted az előnyöd a rájátszásnál, talán.....).

És utólag szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, ha rajtunk fog múlni, hogy nem tudjátok holnap elkezdeni. De bízok benne, hogy holnap estére Ljungberggel tudunk találni egy közös időpontot, amikor letudjuk végre a meccset."

1.
Bármilyen hihetetlen nem csak neked van magánéleted, hanem az index pókeren nevezett játékosok mindegyikének!

2.
Bármilyen hihetetlen ők is akkor tudnak leülni játszani ha nehezen is, de van két szabad órájuk, és ha hiszed, ha nem, mégis sikerült lejátszaniuk a meccsüket!

3.
Ha időben lejátszátok a meccset az korrekt eredménynek számít, a szabályzatot olvasva és értelmezve!

4.
A szabályzatot és a lebonyolítási rendet elolvastam és elfogadom.

Ismerős a mondat?

köszönöm megtisztelő figyelmedet

Előzmény: Mr. Zs. (2751)