Schlosser88 Creative Commons License 2010.04.30 0 0 41149
Sziasztok!

Hozzáértők tanácsára lenne szükségem.
FullHD kamerát szeretnék, leszűkítettem a kört 3 (5) lehetséges jelöltre, de itt megált a tudományom.

A felhasználási terület: az lenne a cél, hogy BELTÉRBEN, megfelelő világítás mellett a lehető legjobb képet kapjam (színhűség, élesség, mozgáskövetés).
Az akksi idő, háttértároló, optikai képstabilizátor NEM sokat számítanak nálam, mert speciális körülmények között lenne használva a kamera, ahol ezeknek a dolgoknak kevés a jelentősége.

Az első jelöltem:
JVC GZ-HM200
Árban ez lenne a legideálisabb, és elég jókat is olvastam róla.

A második:

Egy Panasonic párost néztem ki, a HDC-SD200-at és a HDC-TM300-at. Ez utóbbi árban már nem igazán férne bele. A kérdés az, hogy képminőségben van-e különbség a két gép között, vagy csak háttértárolóban, szolgáltatásokban és VF-ben? A 3MOS az olcsóbb JVC-hez képest tényleg annyival jobb képet tud produkálni?

A harmadik:

Egy Canon gépet is kinéztem, mégpedig a HF200-at. De miközben olvastam róla, azt láttam hogy sok helyen írják, hogy az elődje (HF100) a nagyobb érzékelő miatt jobb képminőségre képes.

Esetleg ajánlanátok más gépet erre a használati célra? Canon HV20 használtan? Vagy egyéb?

Köszönöm hogy elolvastátok!
És persze thx a válaszokért előre is!

Üdv,
Schlosser