Törölt nick Creative Commons License 2010.04.29 0 0 11445
Készítettem az elmúlt héten néhány képet magam is. Rossz minőségűek, mert egy telefonnal készültek, de azért látszik valami. :) Leginkább az új vetésre/ültetésre mentem rá, tavaly ősszel nem volt időm hagymát dugdosni meg salátával bíbelődni, így egyelőre elég kopár a kert, paradicsomot is helyre vetem. (Borsót sosem szoktam, túl nagy területen kellene, hogy egy 15 literes adag levesre elég legyen... Igazából azt sajnálom, hogy idén elmulasztottam a hónapos retket, de nem találtam kis méretben rovarhálót, anélkül meg csak időpocsékolás nálunk, szűzföldben 90% kukacosodik. Sebaj, vetek majd japán retket, az mennyiségben sokszor is meghozza.) Szóval ez egy hónap múlva lesz csak igazán mutatós, két hónap múlva meg annál inkább, aztán csak egyre jobb lesz. :) Eddig mondjuk a paradicsom fitoftóra minden évben betett az összképnek valamennyire, de most ellenálló fajtákat vetettem. No, egyelőre ennyi, következzen a néhány kép. Tényleg néhány :D

1.

Kerti homok versus erdőből hozott humuszos homok :)

Ez még tavalyi kép, uborkasor, de most is éppen ezt csinálom. Kerti homok versus erdőből hozott humuszos homok :) Na, ezért a sok kubikosmunka, láthatóan megéri.

2.

A medvehagyma jól bírja!

A medvehagyma jól bírja a klímát! Ajánlom mindenkinek, bár idén még nem ettem belőle, anyira jól mutat, sajnálom, kevés van még. De szaporodik rendesen, hálistennek.

3.

Leendő paradicsományás, magok egyelőre a föld alatt...

Leendő paradicsományás, magok egyelőre a föld alatt... Mögötte egy korai zeller, amit kissé túl korán tettünk ki, ráadásul rossz ágyásba. Hehe, sebaj, nem került sokba... Majd áthelyezzük, és reménykedünk, hogy nem jön fagy, amitől magszárba megy. (Így jár, aki előbb vásárol, utána olvas...)

4.

Szeretem, amikor már lehet zöldet is enni :)

Szeretem, amikor már lehet zöldet is enni :) Itt már csak a rizs és a tálca nem saját gyártmány.

Előzmény: il1321 (11413)