RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.04.29 0 0 1405

kurbmaster:

nemtudom hogy te hogy szerváltad be de én ugy vagyok ezzel az ujsággal hogy - bár anyám is emlitette hogy mivel sokáig dolgozom megveszi ha kérem - de mondom nem majd én elintézem.Az ilyesmire nagyon érzékeny vagyok ugyhogyha most megláttam volna azt a pici kis ferde prizmát hátul a Ladán mint Dr Gabi-nak akkor kicseréltettem volna.Ilyet nem szabad másra bizni hogy megvegye vagy ilyesmi jobb ha mi magunk szerezzük be mert ő csak azt látja hogy egy automodell mi gyüjtők pedig érzékenyek vagyunk a legkisebb hibákra is.Hogy akkor miért hoztam el mégis a járgányt mikor az ablaktörlője az egyik magasabb volt?Azért mert az könnyen javithato.Kikaptam picit lenyisszantottam a végéből és visszaraktam.Mostmár jo......

Ugyhogy ezt mindig én szerválom be nem bizom másra......

Én se örülök neki hogy ilyen aprobb hibák szinte mindegyiken vannak mivel ez az átka a Made in China munkaerőnek gyors és összedobott munka.Persze 2000Ft-ért mit várhatunk?Én egy normál automodellt várnék ennyiért mivel én leginkább 1:43méretben a Cararama modelleket gyüjtöm meg van pár HighSpeed és NewRay modell is és olcsobban jutottam hozzájuk mégis szebb kidolgozásuak mint némely retroautok esetében ezek a lámpahibák meg ilyesmik.Szoval nem értem....