CaféTriple
2010.04.28
|
|
0 0
179
|
Nem akarlak én téged semmire sem rábeszélni, meg lebeszélni se semmiről. Azt tudom elmondani, hogy nekem mit jelent a Triumph. Volt nekem Suzukim, meg két Hondám is. Nem vagyok egy óriás sokat menő motoros, de nekem nem csak erről szól a dolog. A motorozásban jó nagy adag önkifejezés/exhibicionizmus is van (nekem legalábbis biztosan) ezért fontos, hogy mi áll a garázsban. Volt egy fél szezon, amokor semmi sem állt mert kerestem az igazit. Kipróbáltam BMW K1200R-t, Buell Lightning XB12-st, Ducati Monster 1000-t, Kawasaki Z1000-t. Z750-t, KTM 990 Super Duke-t sőt még egy MV Agusta Brutalet is , igaz csak a 750-t. És hidd el megtaláltam az igazit, minden ride után úgy szállok le a nyeregből, hogy azt érzem, hogy enyém a világ legjobb motorja. És ez kurva jó érzés. A tanácsom: próbálj ki, amit csak tudsz és lehet, hogy szerencséd lesz, mint nekem volt. Hibája mindennek lesz és van is. A Triumph-é kétségtelenül a magyar kereskedést körüllengő ótvar rossz image. De maga a vas nagyon ott van. |
Előzmény: scm001 (176)
|
|