okumoto Creative Commons License 2010.04.28 0 0 11583

Nem akartam 'leszólni' senkinek a játék... csak hiányolom az öregedő zenészekből azt a lendületet, ami a tengerentúlon azért többekben (pl. Brian Auger) megmarad. És ide értem Balázs Fecót is. Végre szert tett egy C/B3-asra, mégis a koncerten zongorázgat, az új mini moog-gal varázsol... Inkább a Hammond rugós zengetőjét kéne lendületbe hozza... :) Pedig anno sokkal nehezebb lehetett Hammond-hoz jutni, és szerintem nagyon kéne keresni egy '70-'80-as évekbeli magyar billentyűst, aki ne szeretett volna magának egyet ... Szóval most, hogy van(lehetne) nekik orgonájuk elhanyagolható mennyiségű számban használják. De ezt nem csak itthon kifogásolom. És itt ellentmondok a felül írtaknak. Pl. Steve Walsh (Kansas) '70-es években C3-mal nyomta, de (számomra érthetetlenül) aztán magával ragadták a Kurzweil szintik (amik azért igen jók...) de/és élőben már egyáltalán nem használ Hammondot. :( Ezek megfejthetetlen dolgok számomra. ???

De mi csak használjunk Hammond-ot! ...IGAZIT, klónt, VSTI-t csak ne a GM 17-18-as presetet. :) Üdv.Gyuri

Előzmény: floyd71 (11581)