Az igaz, hogy ez nem volt túl hűséges lépés Romualdóékkal szemben, dehát tudjuk, hogy ebben a forgatókönyvben jó nagy adag kényszer dominált a régi szereplők hiánya miatt, és meg akarták lovagolni mégegyszer a sikert. Tényleg csak úgy működik, ha az ember különálló filmként fogja fel.
Ugyan Fantaghiro a végén már emlékszik a régi érzéseire, de ,,új érzések is ébredtek" benne, nem tehet róla, hogy az újvilág ilyen vidám, családias és meleg hely, és hogy az új fiú ilyen állati vonzó;) Egyébként pedig időt kér Ariestől, tehát azért nem teljes a felejtés és még nem tölti be teljesen az új lamour (sajnos). Az a baj, hogy a sorozat legelején elrontották a hercegválasztást. Én őszintén szólva nem is értem, mit evett főhősnőnk azon a halvérű Romualdón, aki a feminin vonásaival és a Fantaghiróénál is vékonyabb szemöldökével olyan, mint egy férfiruhába öltöztetett királykisasszony, külsőre és jellemre egyaránt. Már a legelejétől fogva egy igazi férfit kellett volna emellé a bátor és különleges amazon mellé állítani, aki fel meri tenni neki azt a kérdést, hogy ,,Nem mersz rám nézni? Megértem, hisz még sose láttál félmeztelenül...;)"!!!Ajaj, kezdem érteni már azt a 12-es karikát:))))