fempaba Creative Commons License 2010.04.27 0 0 1166
Sziasztok!

A lehető legnagyobb zöldfülű vagyok jelenleg a szakmában. Azért mondom ezt, mert miután vasárnap szinte kiolvastam a fórumot, hétfőn már meg is építettem a mosópadom, és ma már túl is vagyok az első bevetésemen. Mit ne mondjak, több- kevesebb sikerrel. Vannak azonban bagatell jellegű problémáim, amire mindeddig nem találtam megoldást, és szeretném ha segítenétek. Az egyik ilyen apróság az, hogy mikróbordás gumiszőnyeggel borítottam a padot, amivel az a baj, hogy 1 perc után a barázdák teljesen telítődnek homokkal, és ez után mér szinte semmi sem tapad meg. Ha pedig kicsit erélyesebben locsolom a vizet levisz mindent és szintén nem lesz benne semmi. Láttam a videókat, meg képeket, hogy a bordák között ott kuksolnak az aranylemezkék maximum egy szem homok társaságában. Állítottam a dőlésszögön is, de az se oldotta meg a helyzetet és hasonló szituáció érvényesült. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehetséges az, hogy folyik a víz nincs homok és gyűlnek az aranyszemek? Mert eddig teljes mértékben azon az állásponton vagyok, hogy a mikróborda inkább kedvez a homoknak, mint bármely más részecskének. De természetesen ez nem szegte kedvem, és hazavittem vagy két kiló "dúsított" sarat, majd azzal kísérletezem itthon.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Tisztelettel
-----------------------------fempaba