"de én amúgy is szkeptikus vagyok, mikor minden nyűgöt a fogzásra fognak az anyukák."
Hihi, én is az voltam :D 2 héttel ezelőttig. Most a 4 hós egy hetesemnek tegnap óta már két foga van, igazán lassíthatna már :D . De legalább tudom, mitől is borultak fel a jó kis végigaludt éjjeleink...
caixa: Köszi, majd rákérdezek. Most kibújt a 2. is, remélem jön egy kis szünet :) Én is bealszom éjjel a gyerek mellett. Simán. Ő meg önkiszolgálólag rámcuppan utána, ha kell egy kis "vigasz" neki (nem éhes, nem eszik, csak cuppog. De ha eddig kibírtuk cumi nélkül, akkor most már juszt sem adok... Azért nem túl sűrűn marad ott mellettem :))
Lau: Szerintem minden baba 3 hós körül kezd el "nyáladzani" meg rágják a kezüket, öklüket. Én minden ismerős gyereknél ezt láttam legalábbis. A nagyobbik lányomnak 6 hósra lett belőle foga, a picinek meg 2-3 hétre rá már ki is bújt. Másfajta cumit nem próbálsz ki? Lehet már nagyobb lyukú kéne neki.
Az én különleges neveimet párom mind a két gyereknél azonnal megvétózta (kb mint a Jóbarátokban. És egyre jobban tetszett aztán a Vétó :D) Most már nem is bánom, igazán passzol hozzájuk a nevük :)