winner judit Creative Commons License 2010.04.27 0 0 92

Igen, itt talán aktuálisabb, talán érthetőbb a felháborodásom, elnézést, hogy máshová tettem fel először!!!!

Valóban a rendőrségen ez a "rendszer"!!!

Teljes megdöbbenéssel olvastam a következő levelet, közreadom, mert tanulságos!Ha ma Magyarországon az olajos ügyekkel, robbantásokkal, Fenyő-üggyel és pl. Portik Tamás által elkövetett kényszerítéssel kapcsolatban lead eredeti dokumentumokat, az ilyen tartalmú levelet kap a legfő-fő hatóságtól. Még egy kuplerájban is nagyobb rend és fegyelem van, mint ezen a helyen. Vagy lehet, hogy a gépezet igenis a legjobban működik és még annál is nagyobb a „rend”, mint gondolnánk????? Már értem, Rohac ujjlenyomata hogyan is tűnhetett el az NNI-ből, amiért most szépen kisétál!!!!!

Állampolgári jogommal élve meghallgatást kértem  - minden hónap első hétfőjén lenne rá alkalmam, ha betartanák a törvényeket! - de ezt a levelet kaptam. Érdekes, mert én nem csak olyan dokumentumokat adtam le és szerettem volna visszakérni, amelyek egyik családtagom kényszerítésével kapcsolatos, hanem olyan, tárgyakat is, amelyekben közjegyző előtt, "saját akartból" megtett nyilatkozat volt elrejtve, amivel valaki saját magát akarta menteni, a nyilatkozattevőt meg zsarolni!

Ennek, mintha aktualitása lenne Kósa Lajos zsarolásával kapcsolatban…..

off

Tudna valaki tanácsot adni, mit lehet ilyenkor tenni?

on

Előzmény: nolblog (89)