Kedves Feketepanda!
Joy mindenképpen egyedi az biztos. Ezek a fülek tényleg elképesztők. Ő saját kutyus marad?
Mephiről szeretnék kérdezni. Tudod írtam, hogy 37 hetes, 32-33 kg. Az a gondom, hogy mivel egyáltalán nincs fundi a közelembe nincs viszonyítási alapom. Mephi olyan nehézkesen megy néha. Cammog, lomha, este meg különösen rám hozza a frászt mikor álmos, szinte alig bír menni, feltápászkodni. Néztem (azokat, amiket múltkor írtál) a hátsó lába tartását, nem látom, hogy be lenne rogyva, vagy nehezen cipelné magát. Ha játékról van szó, nagyon mozgékony, szalad, ugrál. Amikor megy, úgy csóválja az egész hátsó fertáját. Tudod… megy a kutya aztán meg a valaga. Nem tudom ez fundi szokás? Vagy kövér? Esetleg csonterősítő kell? Írtad, hogy pont a 7-9 hónap a kritikus, meg számít „milyen származású”. Ha jól emlékszem Skippers Carlos nevű kutyus a nagyapja, apuka Life Blood és Panda Kyra az anyuka. Te őket biztos jobban ismered. Néha észrevette, hogy a bal hátsó lábára nem nehezedik rá. Megnéztem nincs semmi, nem fáj neki.
Tudom így nehéz bármit is mondani, hogy nem látod, de hátha tudnál mondani támpontot, tapasztalatot.
Előre is köszönöm: Szilvi