RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.04.27 0 0 1309

Üdvözlet!

SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM A MODELLRŐL:

Hát azt kell mondjam nem semmi.Bár amig nem volt kibontva ami szemet szurt az ablaktörlő.Ezt észre is vettem mikor elhoztam de nem akartam másikat kérni mert ez nem nagy gond.Javithato dolog.Ha festék hiba lenne vagy ilyesmi na az már keményebb dio.Bár még az se rossz valamilyen más fehér festékkel eltüntetni rajta és akkor olyan lenne mint egy ütött kopott Lada:):)

Elől aranyos kis üveglámpák bár az alattuk lévő irányjelző csikok sajnos nem üvegből vannak és nem sárgák ugyhogy ez nem jo pont.

A hűtőrács és a LADA embléma viszont nagyon szép.

A belső se kutya.A jol megszokott nagy LADA kormány valamint a műszerfalon középen jellegzetes két kerek alaku szellőző nyilás amelyikbe - mi legalábbis - néha néha oda állitgattunk be egy 10-20 Ft-ost:):)

A kerekek is rendben vannak bár most hogy jobban megnéztem nem az igaziak.Ugyanis Ha jobbol nézem a kocsit egyáltalán nincsenek meg a lukak felninél mig a bal oldalon az elsőnél csak itt-ott a hátsonál pedig mindenhol.Ugyhogy erre nem ártott volna odafigyelniük.

Annak ellenére hogy hátul festett lámpák vannak nagyon jol megvan csinálva.Külön a piros külön a sárga és még a lámpának a burája is mivel köztudott hogy ennek a Ladának kétféle lámpás változata volt.Volt a sima burás és volt ez a kissé háromszögletes.

A tolatolámpák se rosszak alatta bár ezt mondjuk nem értem.Ha jol emlékszem az ilyen Ladák többéségnek egyáltalán nem volt vagy ha mégis az ugymond saját kezűleg beszerelt változat volt.Csak később jelent meg a gyári tolatolámpás Zsiguli lehet hogy ez már akkor az?

További dolgok és egy kis Retró emlékem az OLDALAMON

BenzinCSŐ.