Deryan Creative Commons License 2010.04.24 0 0 11265
Ági, rám gondoltál ugye? :)
Nem fogod elhinni, de a drága szomszéd néni még tegnap is megemlitette, amikor a körömpörköltet hozta, hogy milyen finom volt az a csiga a piritóssal. Nem hitte volna. Én sem.

Van már vagy 25 éve, amikor a cég nyugatról használt gépeket vásárolt és a beüzemeléséhez egy elszászi francia szakembert küldtek. Egy idősebb férfi volt. A 10 órai szünetekben beszélgettünk s szóba jött a csiga elkészitési módja. Akkor volt egy sikertelen próbálkozásom. Aztán egy szakmai út alkalmával a spanyoloknál a vendéglátó kitett magáért s mindenféle tengeri herkentyű volt a vacsora, többek között kagyló is az én csigámhoz hasonlóan elkészitve.

Ezek után ugye már könnyebben érthető, hogy miért nem hagytak nyugodni a csigák:)

Megvolt, szép volt, finom volt. Most már reszkessen az a csiga, amelyik a kertünk közelébe merészkedik. - A mesztelen csigák viszont fahamut kapnak :)
Előzmény: il1321 (11248)