Tomk2 Creative Commons License 2010.04.20 0 0 7822
Kedves Márkatársak!

Azért írok, hátha tud valaki segíteni nekem. Most már évek óta visszatérő probléma, hogy időről időre világítani kezd a motorhibát jelző lámpa. Több szervizben is jártam már, többen, többfélét mondtak (leginkább, hogy koszolódik a városi használattól), mindig „megcsinálták”, garanciában. Nemsokára lejár a garancia, és az utóbbi napokban újra bejelez a lámpa. Találkozott más is ezzel a problémával? Nálatok mi lett a vége a sztorinak? Szerintetek érdemes még bízni a márkaszervizekben? Őszintén szólva nem akarok egy rakat pénzt kifizetni újra a kötelező szervizért, mert azt gondolom, hogy úgysem csinálják meg rendesen.
Egyáltalán valóban érvényét veszti a garancia, ha nem viszem el kötelező szervizre?
Legutolsó alkalommal 60 liter benya fogyott el belőle 400 km alatt, ami szerintem lehetetlen, ergo kilopták belőle, azt hiszem.. Érdemes-e panaszt tenni a központnál ( a motorhiba miatt), vagy mi lehet a járható út? Vigyem el egy szakihoz, aki megcsinálja és hagyjam veszni a maradék 3 hónap garit? Ne látogassam többet a márkaszervizeket? Kicsit tanácstalan vagyok, mert a legjobb döntést szeretném hozni.

Köszönöm előre is Mindenki segítségét!

Szép napot!
T.