paqito Creative Commons License 2010.04.20 0 0 7820
Üdv!

sajnos én is jártam igy a Lacetti kombimmal. 75 e. szerviznél felemelték, lógott mind a 4 kerék felnivel, kb 20 percet. Utána letették, majd elindultam. Napról napra keményebb lett, a háta, majd pár nap múlva az eleje az eleje is. Kiderült, hogy a lógás nem tett jót a gáz-olaj kombi telóknak, ezért mind a 4 csere lett, mivel a végére úgy ugrált az autó az aszfalton, mint 1 szöcske...

Ez 110. e Ft ba fájt, a szerviz szerint ilyet még nem tapasztaltak sehol. Állítólag a vezérképviseletnek is jelezték, hogy ez vmi. típushiba lehet, de ők elzárkóztak ettől, és a javítás saját kp. volt...

Szerintem vidd vissza a gépet a szervizbe, és jelezd, hogy amióta elhoztad ez a tünet. Próbáld arra kihegyezni, hogy semmi hibája nem volt, most meg szar, mit csináltak vele ők, hogy ilyen lett??

Javított, után gyártott, bontott teló csak pár 1000-el olcsóbb mint a gyári, ezért ha a szerviz bekajálja a jelzésed, hátha enged az árból, vagy valami okosat kitalálltok közösen, hogy ne neked kelljen csengetni a zsét. É
Én ott szúrtam el, h nem vittem vissza a szervízbe, csak 1 hónap után. Mondhattam én, hogy azóta szar, nem érdekelte őket. Miért 1 hónap múlva szólok? Mert, banyeg.