Cougar.159
2010.04.17
|
|
0 0
21
|
Sziasztok! szeretném a segítségeteket kérni. Egyik délután hazamentem a suliból és láttam hogy a számítógépet a bátyám leformatázta de teljesen sőt még újratelepítette az xp-t is. Akkor éreztem hogy vége mindennek :-) Get Data Back -el sikerült nagyon sok mindent visszaszereznem hála az égnek. Van egy bmp képfájlom 1024*768 ban volt készítve 2,25 mb és nincs előnézeti képe a visszaállítás után és nem is tudom megnyitni. Összehasonlítottam egy másik 1024*768 as bitkép fájllal és a két kép mérete bitre megegyezik tehát elviekben meg van a kép hibátlanul csak nem tudom megnyitni na és most jöttök ti a képbe ha tudtok nekem segíteni. Már több délutánt is eltöltöttem olvasgatással h mi a teendő nem nagyon találtam ingyenes megoldást. Szóval ha tudnátok nekem segíteni akár el is küldöm a képet annak aki hajlandó lenne megnézni nekem. Egyébként próbálkoztam kép konvertálással de a progi azt írta hogy nem ismert "bmp" formátum vagy vmi hasonló. Nagyon megköszönném hogyha valaki segítene nekem. Előre is köszönöm bárki segítségét! Sziasztok |
|