feketealbino
2010.04.16
|
|
0 0
52221
|
napló van Napló lapozása: |<< << < [1390/1390] > >> >>| Szakács Béla 2010. 04. 16. péntek, 14:15:32 óra Kedves Naplóm! Kollektíven hallgatjuk a rádiót mert pukkadásig ettük magunkat. Plusz én még egy tejkaramellás jofghurt variációt is megettem. Mozdulni se bírok. Szóval pihenhgetünk és azt mondja a kishölgy a rádióban, hogy jön a vulkán felénk. Na ettől megmozgolódtunk, hogy mi ez. De csak a füstje jön, merthogy a vulkán eredetileg Izlandi ám akkora erővel füstöl, hogy idáig. Sőt Frici délelőtt Hajdunánáson már látta is. Mert ott járt privátilag mert a Nagyfőnök elutazott Budapesterre focit nézni. Szóval a vulkán fűst ide is eljön és akkor jól nézünk ki. Esik a fejünkre a láva meg hamu. Még csak pont ez hiányzik. A repüllőgépek különösen veszélybe vannak, mert meghibásitja a propellert ami károsítja a repülést. Tűzhányó ügyben nem vagyok nagy szakértő, de azt gondolom, előbb-utóbb csak le áll, mert az nincs hogy évekig tör ki a vulkán, mert a végén már nincs mit kilőnie magából csak a nagy semmit. |
|