Anzán Creative Commons License 2010.04.15 0 0 4274

Szia!

Én ott szültem mindkettő lányomat; elsőt 2006-ban; akkor még lehetett volna kérni előre EDÁ-t, de fizetősen (25eFt volt talán), külön szerződéssel egy anesztessel, előre lefixálva, és csak olyan dokinál, aki ebbe belemegy. Nem kértem; lebeszélt a dokim; mindegy; simán ment minden.

Másodikat 2008-ban szültem; akkor már nem lehetett kérni így fizetősen sem, pedig jól jött volna (ez szülés közben derült csak ki, úgyhogy mindenképp elbuktam a témát).

A kettő között, 2007-ben volt egy vezetőváltás, és valószínűleg ennek folyománya volt, hogy megszűnt a szerződéses lehetőség. (meg dok minden más is, ami negatív irányba vitte el az osztályt, de ez hosszú...)

Most meg úgy állunk, hogy megint új a vezetés (eladták az osztályt, ugyebár); szerintem egy jobb, liberálisabb fickó vette át az osztályt.

A régi probléma, ami az volt, hogy nincs EDÁ-ra képzett anesztes állandóan elérhető közelségben, nem tudom, változni fog-e. EDÁ-t csak olyannal szabad beadatni, akinek nagy tapasztala van vele a szüléslevezetés közben, és az illető bármkor elérhető és végig jelen van a szülésnél.

Emiatt nem csinálják ott, szerintem, de mivel nagyon durva árak lettek ott (és hálát adok, hogy nekem már megvan a két gyerekem, mert nem tudnék többet ott szülni a dokimnál...), én is úgy gondolom, hogy előbb-utóbb meglesz az EDA lehetősége is.

Ha bármi kérdéses van, írj nyugodtan.

Előzmény: Menorca (4253)