Sziszka03
2010.04.15
|
|
0 0
2727
|
Boby: 2758!
Kedves Lolly!
Az enyém se mondható divat ebnek, "kint-tibb" kutya nem is lehetne. Minap a férjem nyírta a tujákat és hát az én kis drágám belefeküdt. Nem is tudom leírni hogy nézett ki Mephi. Talán mint Rambo és csubakka keveréke. Fél óráig szedegettem a szőrébe beleragadt apró ágacskákat, ami az egész testét befedte. Előtte talált egy vadszilva ágat (ami nagy tüskés). Valahogy beleragadt a feneke és a farka közé. Mire hazaértem úgy nézett ki, mint akinek bot áll ki a fenekéből. Tudod, mint az a gyerekbicikli amit a szülök tudnak tolni hátulról. Ja, a múltkor meg egy drótra feküdt rá, de hogy honnan szedte nem tudom. Délután munkából hazaérve látom, hogy Mephi úgy lépked, mint akin terpeszpelenka van. A két hátsó lába közé ékelődött be. Az volt a szerencse, hogy nem szúrta meg a lábát. Mire kibontotta a szőréből szakadt rólam a víz. Két napja esik az eső nálunk. Épp ma reggel láttam szomorú sorsomat. A szép szőre csurom víz és rasztásodik. Most inkább Hyppolit-os sérója van. Jó lesz kifésülni az tuti. Én amikor nem boldogulok egy-egy szőrpamaccsal babaolajos vattával jól bekenem és amit Panda ajánlott olasz kefét, azzal nagyon szépen ki lehet fésülni a gubancokat, de ha túl nagy akkor próbáld először kisebb csomókra szétszedni és úgy bontani, ha úgyse megy akkor ollóval kicsippenteni. |
Előzmény: -Lolly- (2726)
|
|