hát igen....
a rossmannal Nekem sincsen bajom, kifejezetten a bejutás és hasonlókra gondoltam. Bár itt vidékiában általában a kisebb boltokra jellemző hogy nem csak beütni bent is közlekedni nehéz. Szerencsére nekem van barátnő az utcában, aki tud vigyázni a porontyokra, hogy gyorsan és egyedül intézzek bevásárlást és hasonlók, értelem szerűen ah Férj itthon van akkor azért megyünk gyerekekkel, mert vagyunk úgy 1gyerek/1 felnőtt, és könnyebb. Főleg most pocakkal.
Hát a pesti bkv közlekedést meg gondolom nem kell ragozni, itt többen jobban tudják mint én hogy milyen, Nézd a jó oldalát a magyar anyuka legalább sokkal jobban feltalálja magát, meg biztosan jobb a problémamegoldó képessége, hiszen mindent pontosan meg kell terveznie, ki kell tapasztalnia, és egyes helyzetekben (főleg közlekedés terén) hirtelen feltalálónak kell lennie :))))
Nekem volt olyan, hogy első gyermekemet vittem a Madarász utcában ekcémája miatt 8 hós terhesen és mikor a metróból vittem fel a kocsit gyerekkel (igaz van rámpa, de sokkal szélesebb mint az esernyőkocsi keréktávja) volt aki a lépcső közepén letorkolt, hogy húzzak onnan mert nem tudja kényelmesen használni a lépcsőt mert sok helyet foglalok el.... (ma már csak mosolygok rajta)