Én úgy gondolom, hogy a Fesztivál szervezői briliáns módon oldották meg egy nagyon színvonalas program összehozását mini költségvetéssel.
Másrészről annak is nagyon örültem, hogy négy ennyire különböző zenei irányzatot képviselő "Hazai" formáció mutatta meg "oroszlánkörmeit" s vívott ki osztatlan elismerést az ott lévő közönségben.
Én is kedvelem Dennerlein kisasszony zenéjét, hallottam élőben is, de számomra ez a kétnapos program sokkal több friss élményt adott annál, hogy még egyszer meghallgassam Dennerlein kisasszony játékát.
Ez a Fesztivál a Hammond orgonáról szólt, szerintem egy külföldi nagyság ideszervezése feleslegesen megterhelte volna a szűkös keretet és érdemtelenül elvonta volna a figyelmet a szerintem nem kevésbé színvonalas - nekem személy szerint még jobban is tetsző - hazai produkcióktól.
Eredetileg csak a pénteki napot terveztem be magamnak, de nagyon örülök, hogy Matyooo unszolására átrendeztem a programomat és mindkét napon végig élvezhettem a fergeteges előadásokat.
Szóval szerintem így volt jó, ahogy Matyoo megálmodta és gratula neki és a többi Hammond fanatikusnak is akik segítették őt a Fesztivál összehozásában!
üdv:
Misi