marinn149
2010.04.10
|
|
0 0
248
|
Szia Kata!
Olvastam a hozzászólásodat szinte mintha önmagamat olvastam volna szintén egy 3 gyerekes anyuka vagyok.Hároméves volt a kislányom amikor előjött nála ez a hasnyálmirigy guylladá most 7 és fél éves.Nekünk is C.T,Ultrahang,MR semmi elváltozást nem mutatnak csak időközönként magas enzim értékek mutatkoznak volt már nekünk allergia vizsgálat NEGATÍV,Szerulógia az virust igazolt akkor vissza azóta gyógyszerek ha gyulladás van akkor 5-6 napos korházi kezelés diéta ás ez így meg évek óta érthetetlenül állnak sz orvosok hogy mi okazza mert minden normális nálunk még nemtudták a festést megcsinálni a kora miatt.Annyi kérdésem volna hozzád hogy:hol jártatok,milyen vizsgálatokat végeztek neki mien ételeket főzöl neki hogy változatos is legyen. Mit mondanak az orvosok mivel bíztatnak?Szeretném ha kapcsolatba tudnánk lépni és segítenénk egymásnak hogy hátha te már többet tudsz ezzel kapcsolatban meg meg és i ami esetleg nem volt egyikünknek se.És ha szeretnéd E-mail-ozhatnánk is. E-mail:mariann149@hotmail.com
Üdvözlettel Mariann! |
Előzmény: kata7404 (244)
|
|