beachgirl
2010.04.09
|
|
0 0
81
|
hasonló cipőben járok...immáron lassan 1 hónapja...teljesen mindegy hogy mikor (reggel vagy este) mindig 37felett...a legrosszabb 37.8C volt..37.3 alá még nem sikerült ..ráadásul a jobb oldalam is kíméletlenül fáj és feszül (kb köldök felett combtő felett)..már 2hasi és 1 nőgyógyászati ultrahangon, és 1 CTn vagyok túl (kétszer be kellett mennem a sürgösségire a fájdalom miatt) a vérképen semmi, baktériumtenyészet semmi, pedig az oldalam pedig állandóan (változó intenzitással és fájdalommal ugyan) de görcsöl...lövésük sincs...a múltkor 5napig szedettek velem lórúgás erejű gyulladásgátló és fájdalomcsillapító kombinációját míg attól nem lettem rosszul. Akárhányszor lát doki kizárják a vakbélgyulladást, a sérvet arra hivatkozva hogy az ultrahang semmit nem mutat..én meg lassan sem ülni, sem állni de feküdni sem tudok melegvizespalack vagy voltaren gél nélkül (ami időleges enyhülés) ismerősök észreveszik hogy "húzod az oldalad mint egy kutya"..sportolásról nem is álmodok :( Fogászati, nőgyógyászati leleteim is negativak nem ott van a gyulladás....passz...valaki hasonlót huszonévesen? |
|