RUSSIANBOY
2010.04.08
|
|
0 0
829
|
Antimokka:
Jo de ennyi erővel én mindegyiknél kifogásolom vagy a csak pirosra festett vagy a teljesen piros lámpát igy mindegyikből kettőt kellene vegyek érted.........Ja igen láttam azt a ladát nemtudom miért kér annyit érte hiszen ezt bárki meg tudja csinálni.Mondjuk még a 2500-t megérteném érte de a 4000 már valoban pofátlanság....Mondjuk anno az egyik kedvenc eladom PlayCarBaby-t is szidták mint a bokrot hogy átalakitott járgányokat árul olyan matchboxokat amelyek nem létező szinekben vannak neki mert ujrafestettek én viszont mégis megvettem tőle mert ki mondhatja el még rajtam kivül hogy az aap bordó és a ritkább zöld Matchbox Opel Vectra-n kivül van még neki citrom ezüst és kék szinekben:):)Szerintem senki:):)
Ugyhogy én direkt azokat szereztem be tőle anno mivel nagyon megtetszettek és az igazi gyüjtő aki pl a matchbox témában mozog ugyis tudja melyik gyári és melyik nem gyári festés.
Hongwell:
Nevedből következtetek arra hogy Hongwell-Cararama autokat gyüjtesz?Ha igen el kell mondanom nekem egyik kedvenc márkám 1:43ban mert szépek és jo árban vannak.Tudsz esetleg szerezni is vagy valami jo Hongwell-Cararama lelőhelyet adni?Aránylag néztem most a Regio játékboltban a legolcsobbak 1020Ft.Láttam már 1500körül is viszont a legolcsobb amit eddig tudtam az itt volt nálnuk 1200körül amig a Regio-s nem láttam meg. |
|