feketepanda Creative Commons License 2010.04.08 0 0 2678
lolly:)

Nem értettelek félre, csak a kérdésre válaszoltam. Itt a fórumon már sokszor végigbeszéltük ezt, én is adok almát, répát...stb., sőt a nagy kifutójuk egy gyümölcsöst is tartalmaz és ott alakart eszik az almát-barackot-körtét-szilvát és meggyet:) Télen alma és vágott savanyúkáposzta van hetente 1x-2x, kapnak pattogatott kukoricát, olivaolajat...stb. Én úgy értettem tsatho gondja a kaja alapja...nála ez a táp.

A lepisiléshez:) Fiatal, ivarérés korába érő kanok bizony sokszor idiótán viselkednek. Kezdődő dominanciájukat lázas izgalmukban -mert nem könnyű felnőtté válni:)) - bizony a lábuk rossz helyen történő megemelésével is ki akarják fejezni. Többnyire vele bizonytalanul viselkedő nőket, fiatal szukákat lepössentenek:)) Keresi megbódult hormonjaival a helyét és szerepét újfent. Lépj fel határozottan vele, nem kéne a fejedre nőjön:) Ha ebben a korban nem éred el nála a felsőbbrendűségedet, később - bár lehet, hogy nyugodt - de tuti öntörvényű lesz veled. Alkalmi süket lesz...ha hívod, mert el akarod pl. zárni, akkor olyan: jó-jó mindjárt jövök, de fontosabb dolgom van-t fog játszani...ha terhes számodra a közeledése akkor is meg fog szeretgetni, ha kiabálsz vele...stb.
Előzmény: -Lolly- (2660)