RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.04.07 0 0 780

Wasy:

Igen ezt használják ki sokan.Én pl csak gyüjtöm nem kereskedem velük több okbol is.

1:Nincs pénzem még egy modellre vagyis volna de azon a következő számot akarom megvenni.

2:Ha meg is hirdetném a többi "olyan" emberke miatt ugyanugy nem menne el szerintem.

3:Ezt használják ki hogy aki anno kereste vagy lemaradt rola most ujra be tudja szerezni igaz magasabb áron.

4:Anno mikor vettem az egyik számot éppen egy anyuka kereste az első számot a Ladát és akartam neki mondani hogy nekem van egy poszterrel meg minden de minek fájditottam volna a szivét?Mondjuk én is 2500-3000ért adtam volna mivel az első számot manapság már ujsággal poszterrel nehezen lehet beszerezni ezért rak rá mindenki kicsit magasabb árat mert már " nem könnyen beszerezhető" az ujság nem olyan régota indulása ota.De mivel nem vagyok ilyen igy inkább csak kussoltam és hazaballagtam.

Én pl az első két számot ugy szereztem be egyik forumtársamtol aki nagyon kedves jo fej és örök hálám neki ezért hogy mindössze csak a postaköltséget rakta rá ami teljesen érthető mivel eleinte Pesten nem nagyon lehetett kapni az ujságot - legalábbis ahogy én tudom - és ettől a vidéki sráctol szereztem be.Igy számomra ez teljesen korrekt dolog volt és azt hittem csak vidéken lehet majd kapni.És mikor tudomást szereztem az ujságrol mondanom sem kell mennyire örültem hogy: "Vééééégre egy ilyen ujság is lett" mivel azelőtt is láttam ezeket a rendőrautos meg tankos meg ki tudja milyen modelles ujságokat de ez végre egy olyan ami engem is megfogott érdekel.

Amugy Zsolt_T3 barátomtol egyik másk retros járgányt be lehet szerezni utolag.Most néztem hogy a Polonez-t pl 1500ért adja szerintem az jo ár.Ő nem egy haszonleső bár volt egy két járgány amelyiket szintén megvette de nem rakott rá hasznot csupán nehezebb napokra bebiztositotta magát ugymond és ha olyan helyzetbe kerül eladja ő is jol jár mivel nem rak rá hasznot és a vevő is mivel ugyanannyit fizet érte mintha az ujságosnál venné meg.Jo a mostani Polonez-t 1500ért adja mert nyilván nincs meg hozzá az ujság vagy ilyesmi igy én se adnám ujság nélkül 2000ért bár ez még a sok hülyének is betudhato akik megveszik 3000-3500-4000ért az "olyan" emberkéktől mert amig lesz rá kereslet lesznek olyanok akik mindig haszonszerzés céljával vesznek meg több darabot...Én inkább először akkor a kiadonál kérdezősködnék.És ha nem is lehet utolag rendelni akkor igy jártam.Persze ott a másik hogyha szülői szemmel nézzük hogy a gyermekünk tudomást szerzett rola és vágyakozik utána akkor szemrebbenés nélkül kiadunk érte annyit hogyha már utolag tudjuk csak beszerezni mert a gyermekünk boldogsága megér minden pénzt nem?

De mint emlitettem én csak mint egy 25 éves nagy kölyök gyüjtői szenvedéllyel gyüjtöm ezeket a szépséges gépcsodákat:):)

Előzmény: Wasy75 (779)