Múlt hét elején volt a birtokbaadásunk. Nem írtam róla mert inkább igyekeztem elfelejteni az egészet. A lényeg röviden annyi, a 3 hétre vállalt javítások kb. felét megcsinálták 3 hónap alatt, de közben legalább annyi kárt is okoztak mint hasznot.
Az ereszcsatornákra én is rákérdeztem. A válasz az volt, hogy a Cordia szerint az kész van, mint ahogy az egész ház. Hóolvadáskor egyébként érdekesnek tartottam, hogy nem csak az ereszek alatt voltak tócsák, de a ház sarkánál is folyt le a víz valahonnan felülről.
A Corvin sétányra átnevezésre is rákérdeztem, arra azt mondták hogy elakadt az ügy az önkormányzatnál: a választások előtt már biztos nem változik, utána se tudni mikor, de május előtt szinte kitárt.
A bolt alatti üzletekről nem adtak információt, de az őröktől annyit sikerült megtudni, hogy egyikben sincs semmilyen munka, előkészület - egyelőre valószínűleg egyik sincs kiadva.
Szintén rákérdeztem, hogy ki viseli a szeptemberben a futureal által a tulajdonosok nevében a futureál leánycégekkel aláírt üzemeltetési szerződések szerinti költségeket a szeptember-március közti fél évre. Erősen kitértek a válasz elől, úgyhogy van egy olyan félelmem, hogy ráterhelték a ház saját költségvetésére.
A fogorvost hogy veszed rá hogy becsukja az ablakokat? A sok kemikália miatt amit használnak szinte mindig nyitva tartják az ablakokat, mivel nem akarnak megmérgeződni. :(