Törölt nick
2010.04.07
|
|
0 0
10634
|
Hát, ha saját gyümölcsből volna, én is biztos így csinálnám, bár az eltarthatóságot azért rontja, ha egyharmadnál kisebb a cukor aránya. (A méz is a magas cukortartalom miatt nem romlik meg.) Tökéletesen légmentesen kellene lezárni, de arra még a vákuumos befőttesüvegezés sem teljesen jó, konzervezni kellene. Ám hozzátenném azt is, hogy a mezei gyümölcsök - régi, elhagyatott kertekből - konkrétan savanyúak és kicsit keserűek, a sárgabarack nagy része is, a bozótszilva meg íztelen, vagy durván savanyú :) Cukor nélkül elég... rossz. És különben is, én eszméletlenül édesszájú vagyok, számomra a tiszta méz az ideális édesség. ;] Szőlőcukorral szinte sosem lesz természetellenesen édes valami, én úgy vettem észre. |
Előzmény: Deryan (10617)
|
|