Szervusztok !
Vége a húsvéti locsolásnak, remélem mindenki a 8.-i és 9.-i bulira koncentrál, ami Matyooo szervezett. Minél többen legyünk ott, jónak, érdekesnek igérkezik!
Kedves Miklós !
köszönöm a lehetőséget, amivel megajándékoztál, és hasonlóan Premecz Matyihoz - Te is mindenben segítetted a kezdeti csetlés-botlást, amelyet egy vén majom Hammondrajongó tehet zavarában, amikor végre odaülhet "vágya tárgyához". Ti itt mindannyian vagy tulajdonosai, vagy használói vagytok ennek a kincsnek, talán már el is felejtettétek - milyen volt annak idején - nélküle.
Természetesen magam is mindent el fogok követni, - ha majd anyagi helyzetem megengedi, hogy birtokoljak egy példányt, mielőtt valóban csak járókerettel tudnám megközelíteni.
Addig is amíg erre sor kerülhet, nem marad más lehetőségem, mint időnként ( nem túl gyakran ) odakéredzkedni a jólelkű zenésztársak féltett kincséhez . Közben pedig gyakorolni, nehogy szégyenben maradjak a "boci boci - tarka" megindító interpretálásával.
Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket és a sors megajándékozott egíy olyan társsal, aki névnapi meglepetésnek szánta nekem a lehetőséget, amit végül is Ti biztosítottatok számomra.
Kinyilt egy ajtó, amiről már azt hittem, hogy az életemben sosem fog kinyilni.
Ti nyitottátok ki nekem ! Köszönet érte, boldoggá tettetek még ha csak órákra is, amikor a kezemmel érezhettem a billentyűzetet és hallhattam a Leslie-ből azt a jellegzetes hangot.
üdv: Hwezredes Gábor