dadly70 Creative Commons License 2010.04.06 0 0 2657
Hát erről én is mesélhetnék Dadly ön és közveszélyes az előző előző kevésbé szép europai típusú fundim sokkal normálisabb volt !
Dadly is mindent megrág,és le is nyeli. A "kutya-futtatóban" állandóan utána loholok, hogy még eltudjam szedni tőle mielőtt még lenyelné a más kutyák és gondos gazdik által elhagyott gumi játék darabokat.
Dadlyt egyszerűen "pléhbendönek" nevezem egyelőre hála isten elöl, vagy hátul minden kijött belőle.
A Duna parton egy másik kutyától elcsórt kb. 30 centiméteres gumi békát és bent a vízben, minek után tudta,hogy oda nem tudom követni egyben nyelte le.
Utána rohanás az állatorvoshoz, persze nem tudott vele semmit sem csinálni, röntgen, ultrahang a pénztárcámat viszont elég jól lekezelte.
Meg akarta műteni, de nem engedtem, otthon bele töltöttem 2-3 deci parafin olajat , ami mindig van otthon nálunk a hasonló esetekhez.
A parafin olaj ki is jött belőle, a béka nem, de mivel étvágya széklete volt rendesen nem műtettem meg, kb. 3 hét múlva egyben kihányta a békát, egy gumicsonttal korábban ugyaígy jártunk.
A futtatóban már a fákra teszik Dadly elől a játékokat, azóta fára mászik a drága.
Nekifutásból felugrik a fára átkulcsolva azt az első mancsaival, hát nem beakadt az egyik lábujja, és szilánkosra törte. Azóta összeforrt, de rövidebb és vastagabb lett az a lábujj és sántít is egy kicsit.
Előzmény: macipofa (2641)