TL 54 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 207
T. TLT-s forumozó !

Utolsó bejegyzésed " cs-vel vagy ts-sel" írandó Jankovits névre utalva később térnék vissza,de azért köszönöm az észrevételt.
Ami az én hozzászólásomat illeti lehet,hogy erősen fogalmaztam - ha sértő volt akkor elnézést kérek-,de semmi kedvem és időm sincs háborúzni se veled,se mással.
200-as hozzászólásod amely a háború utáni valamint az 50-es,60-as évek kisiparát minősíti-- persze itt elsősorban a Szentesi céget kell érteni-- nagyon rossz megvilágításban tünteti fel. Ezeknek a soroknak semmi köze a veteránozáshoz.Abban az időben megtiszteltetés volt KISIPAROSNAK lenni bármely szakmában,de főleg a járműiparral kapcsolatosan.A kor nehézségeit-- anyaghiány,adózás,állandó ellenőrzések-- leküzdve komoly erőfeszítés volt a tisztességes munka a kiváló árú előállítása.
A következő hozzászólásodban nehezményezed,hogy milyen jogon bíráltam,neveztem amatörnek a képen szereplő Szentesi fogatodat.
Először is minden tiszteletem azoknak akik a múltból csak egyetlen szöget is megőriztek a veterános járművekből hát még aki egy ilyen járművet újított fel hosszú évek munkájával. Mivel én a járművet nem láttam , hiszen az én írásom utáni válaszodban tetted közzé, igy azt nem is kritizálhattam.
Én 49-es születésű vagyok,de nem tartozom a "régi" veteránosok közé csak 12 éve próbálom csinálni.Ez alatt az idő alatt én már megtanultam,hogy csak olyan témában szabad konkrétan nyilatkozni amit az ember tárgyi tényekkel tud alátámasztani. Amennyiben ezt akceptálod és párbeszéd a továbbiakban nem a háborúzásról és a sértegetésről szól jöhetnek a tények is.
Tisztelettel
Fábián László
Előzmény: Törölt nick (200)