RUSSIANBOY
2010.04.04
|
|
0 0
699
|
charlie_b:
Hát nemtudom ujabb sorozat e vagy áprilisi tréfa ahogy irtad de hál istennek - engem - a motorok hidegen hagynak akár régi akár uj igy ettől a sorozattol - ha nem tréfa - nem kell tartanom:):)
Genezis:
Királyak a járgányaid.Nehéz lenne megmondani melyik is tetszik leginkább.Mondjuk a sárga dömper Zil nem lenne rossz....legalábbis kékben ahogy a képen is:):)
A Csajkákhoz meg nemtudok mit mondani.Add meg a cimed légyszives hadd látogassalak meg.............(és csenjem el a járgányaidat:):):):):))
Wasy:
Viszont a GAZ ponyvája - amennyiben a Retróautos sorozat tagjárol van szo - levehető....bár ha jol láttam visszaolvasva a dolgokat ezt már más is irta rajtam kivül:):)
charlie_b:
Ja nem lenne rossz viszont jo lenne ha más kocsikat is khoznia a Retróautos sorozat.Emliteném hogy pl a most nemrég a kispolák előttei Wartbinak ha jol tudom kihozza majd a cabrio meg a kombi változatát akkor most itt ez a Fiat.Ennek ki lesz hozva ha jol tudom a sedan meg a kombi plusz most ez a dobozos-platós.Én személy szerint szivesen látnék még egy Lada Samara-t is - ami majd lesz - és azt is platós cabrio változatokban ahogy a Nivát is kihozták de az is jöhetne pickup off road és 5ajtos változata is.Mondjuk orosz NIVA modellem van egy fehérben - az ujabb függőleges hátso lámpás - valamint egy piros pickup.Csak azt utálom ezekben az orosz modellekben hogy amilyen szépek olyan szar a gurulásuk.Pl a fehér Niva egészen jol gurul..........hátrafelé tolva........Gondoltam már arra is hogy eladom mivel nem szeretem az ilyen járgányokat amik szépek de nem gurulnak akkor már inkább a Retrós Niva csak azért nem adtam el idáig mert emlék köt hozzájuk..... |
|